Motorola Moto G7 plus
Zoek je een sterke en tegelijkertijd prachtige smartphone die jou kan voorzien van veel voordelen zoals foto’s maken van degelijke kwaliteit en zonder moeite diverse apps draaien om snel te kunnen werken, dan is de Motorola Moto G7 plus wellicht een mooie keuze. Daarbij betaal je een zeer schappelijke prijs.

Motorola Moto G7 plus
@ Coolblue

Stijlvol design

Het design is kenmerkend voor de Moto G reeks met het ronde camera gedeelte op de achterkant, maar doet verder mee aan de race van de smartphones waar een strak en modern uiterlijk met vooral een glanzende afwerking belangrijk is. Het doet in ieder geval denken aan een premium toestel, dus wat uiterlijk betreft zit je erg goed met dit model. Net als vele andere toestellen heb je wel te maken met een notch, een kleine inkeping aan de voorkant van het toestel waar de selfie-camera zit.

Veel scherm voor jouw content

Net als de concurrentie in die prijsgebied heeft de G7 Plus een gigantisch scherm van maar liefst 6.2″. Omdat er weinig randen zijn en het toestel vooral uit beeld bestaat is de fysieke afmeting achter niet veel groter dan andere toestellen. Hierdoor is het toestel ook goed te hanteren tijdens het gebruik. Met een resolutie van 2270×1080 pixels oogt het scherp genoeg waardoor je je telefoon als mediaspeler kunt gebruiken dankzij de grootte.

Snellere hardware

Sneller je applicaties laden en multitasken? Dat is geen probleem met dit toestel dankzij de snelle octacore met 1.8ghz snelheid en 4gb ram. Je hebt geen haperingen meer als je diverse websites wilt laden terwijl er op de achtergrond diverse apps draaien. Daarbij krijg je standaard veel opslaggeheugen waardoor je niet snel foto’s en video’s hoeft weg te gooien vanwege ruimtegebrek. En je kunt ook nog eens een extra SD kaart gebruiken.

Goede camera’s voor jouw dagelijkse kiekjes

De Moto G serie staat in het budget/midden segment bekend als een serie die toestellen leveren met uitstekende camera’s. Met name in low-light situaties weet de camera zich staande te houden om toch nog een redelijk resultaat neer te zetten. Dit komt mede dankzij de optische beeldstabilisatie en de extra camera die extra licht kan opvangen. Dit zorgt voor scherpere resultaten. Dankzij deze tweede camera kan je het toestel ook goed gebruiken voor portretfotografie met zachte achtergronden.

Genoeg batterij voor je dagelijkse routine

Een uitdaging bij veel hedendaagse smartphones is een hele dag op de accu vol te houden. We zijn continu bezig met social media, foto’s maken en druk internetten. De G7 Plus is hier gelukkig goed op voorzien: met 3000 mah kan je wat dat betreft goed uitkomen. Maar wat belangrijker is: de accu is door middel van Quick Charge erg snel op te laden. Zo kan je telefoon binnen een half uurtje al voor 60% geladen zijn. Erg makkelijk dus als je haast hebt.

U kan de Motorola Moto G7 plus kopen bij CoolblueVoeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *