Leuke weetjes over de Schorpioen
Onder de gecontroleerde en koude uitstraling van de Schorpioen, schuilt een intens, gepassioneerd en bevlogen mens dat tot bijzonder veel in staat is. Hoewel de Schorpioen misschien niet erg uitbundig is of heel extravagant zijn emoties toont, kan je er zeker van zijn dat er veel activiteit onder deze koele oppervlakte plaatsvindt. Het zijn uitstekende en bewuste leiders die bekend staan om hun vindingrijkheid.

schorpioen

Vrienden en Familie
Eerlijkheid en trouw zijn erg belangrijke kenmerken van de vrienden van de Schorpioen. Het kan even duren voor hij een intieme band laat ontstaan, maar wanneer dit eenmaal gebeurt, zal de Schorpioen steeds loyaal zijn. Het zijn intellectuele mensen die naast humoristisch ook erg vlot zijn. Ze zitten vol verrassingen, en zullen tot het uiterste voor je gaan als je eenmaal hun vertrouwen verdiend hebt. Ook is dit sterrenbeeld erg op zijn familie gesteld. Ze zijn ook bijzonder hulpvol bij het regelen van zaken.

Carrière en Geld
‘Ik wil’ is de sleutelzin van de Schorpioen. Ze zijn erg goed in zaken regelen, oplossen en creëeren. Want eenmaal de Schorpioen iets voor ogen heeft, laat hij zich door niemand tegenhouden om zijn doel te bereiken. Jobs die een wetenschappelijke aanpak vragen zijn erg geschikt voor Schorpioenen, omdat ze erg diep en precies zullen graven om met antwoorden te komen. Hun talent om zich te focussen in combinatie met hun vastberadenheid, maakt van hen goede managers en regelaars. Zij stellen het bereiken van hun doelen op de werkvloer vaak boven het maken van vrienden erop.

Passende carrières voor Schorpioenen zijn er als wetenschapper, dokter, onderzoeker, politieagent, zakenleider of psycholoog. In al deze jobs is respect een cruciaal element. Ze moeten hun medewerkers respecteren en zich tegelijk ook zelf laten respecteren. Dat is niet eenvoudig.

Schorpioenen zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en hebben geen probleem om zich aan een strikt budget te houden. Dit geeft hen een financieel comfortabele positie, velen van hen zitten er dan ook erg warmpjes bij. Sowieso zijn Schorpioenen goede spaarders die niet graag onnodig veel geld uitgeven. Dit ook omdat geld zekerheid betekent, iets wat de Schorpioen erg belangrijk vindt. Daarom zullen ze steeds zorgvuldig nadenken bij het spenderen en niets zomaar uitgeven.

Liefde en Seks
De Schorpioen is het meest seksueel gerichte en actieve sterrenbeeld. Ongelooflijk gepassioneerd, nemen zij intimiteit ernstig. Hun partners moeten daarbij ook intelligent en eerlijk zijn. Het seksuele voorspel voor de Schorpioen begint dan ook lang voor de slaapkamer bereikt is, in gesprekken en observaties. Wanneer ze eenmaal verliefd zijn, zijn Schorpioenen voor eeuwig trouw. Maar relaties hebben hun tijd nodig om te groeien. De Schorpioen heeft tijd nodig om vertrouwen en respect op te bouwen.

Kleuren
De passende kleuren van de Schorpioen zijn donkerrood en kastanjebruin.

Edelsteen
De steen van de Schorpioen is een opaal.

Bekende Schorpioenen
Grace Kelly, Prins Charles, Jodie Foster en Leonardo DiCaprio.Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *