Je trouwjurk nog een keer dragen: zou jij het doen?
De meeste mensen investeren een flink bedrag in hun trouwjurk, maar dragen deze jurk vervolgens maar één keer. Dat je je trouwjurk maar één keer draagt is best logisch, want je doet een trouwjurk niet snel aan naar een feestje. Hoewel de meeste mensen hun trouwjurk na de bruiloft in de kast leggen, zijn er enkele beroemdheden die laten zien dat het ook anders kan. Actrice Liberty Ross droeg haar trouwjurk bijvoorbeeld gewoon op de rode loper en ook Keira Knightley heeft haar trouwjurk nog een keer gedragen na de bruiloft.

© pxhere.com

Je trouwjurk nog een keer dragen: zou jij het doen?
Liberty Ross heeft haar trouwjurk op de rode loper gedragen, maar voor ‘de normale mens’ is dit natuurlijk niet mogelijk. Hierdoor is het misschien wel wat lastiger om je eigen trouwjurk nog een keer te dragen, maar Keira Knightley laat zien dat het ook anders kan. Zij droeg haar trouwjurk niet zomaar nog een keer, maar liet de jurk restylen door de jurk korter te knippen. Met een korte rok zag haar jurk er al heel anders uit en door de jurk te combineren met een stoer jasje, kreeg de trouwjurk een hele andere uitstraling. Het is dus niet onmogelijk om je trouwjurk nog een keer te dragen als je nooit op de rode loper komt, want je kunt je jurk ook aan laten passen om het kledingstuk wat meer ‘casual’ te maken.

Je trouwjurk nog een keer dragen? Koop een eenvoudige jurk
Ben jij op zoek naar een trouwjurk en vind je het belangrijk dat je jouw jurk nog een keer kan dragen na de bruiloft? Koop dan geen op en top trouwjurk, maar investeer je geld in een wat meer eenvoudige jurk. Door een eenvoudige jurk aan te schaffen, kun je jouw jurk nog een keer dragen als avondjurk op een bijzonder feestje. Heb je een trouwjurk die echt ‘bruiloft’ uitstraalt, dan is dit veel minder gemakkelijk.

Wil je geen eenvoudige jurk dragen op jouw bruiloft, dan kun je er ook voor kiezen om een jurk aan te schaffen die je na de trouwerij eenvoudig aan kunt laten passen. Sommige jurken zijn standaard al op meerdere manieren te dragen, dus dit is ook nog altijd een mogelijkheid als je een trouwjurk wil kopen die je meerdere keren wil kunnen dragen.

Geen recycling voor jouw trouwjurk? Betaal dan niet te veel
Zie jij het niet zitten om jouw trouwjurk nog een keer te dragen of wil je absoluut niet in je trouwjurk knippen om de jurk aan te passen voor het alledaagse leven? Dan kun je beter wat minder geld in een jurk investeren. Investeer je wat minder geld in jouw jurk, dan is het minder erg als je jouw jurk vervolgens nooit meer draagt. Heb je duizenden euro’s betaald voor jouw jurk, dan is het minder goed te verkroppen dat de jurk jarenlang in de kast hangt dan wanneer je de helft voor jouw jurk hebt betaald.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *