Gedaan met pijnlijke voeten: met deze hoge hakken kan je dagenlang rondlopen
Dé pump voor pijnloze voeten

Heb jij ook altijd pijnlijke voeten als je uitgaat? Berg jij ook altijd een extra paar ballerina’s in je handtas? Of moet je alweer dat lelijke paar sportschoenen aan omdat je je mooie pumps niet verdragen kan? Gelukkig kunnen we nu aan de moderne vrouw meedelen: die tijd is voorbij! Dankzij de nieuwe Heart&Sole collectie pumps van Tamaris heb je nooit meer pijnlijke voeten en draag je toch mooie elegante pumps.

© Tamaris

Tamaris is onderdeel van de Wortmann group. Het merk staat garant voor kwaliteit, mode en elegante schoenen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een avondschoen voor een feest of eerder voor een alledaagse schoen, Tamaris heeft het allemaal.

Nieuwe collectie

Voor zijn nieuwe collectie komt Tamaris met de innovatie waar elke vrouw haar hele leven van droomt: dé pump voor pijnloze voeten. De pump is gebaseerd op een nieuwe zool die hakken dragen comfortabel maakt. De nieuwe lijn Heart&Sole maakt deel uit van de Herfst 2017 collectie en biedt een comfortabele zool die uitgevoerd wordt op een technologische manier en gemaakt ontwikkeld werd met hulp van orthopedische ingenieurs.

Een zool in 3 delen

Ellen Haselaars, de innovatie manager van Tamaris, staat achter de uitvinding van de nieuwe zool. Zij verklaart dat hun doel is om de vrouw sexy te doen voelen in hoge hakken op een comfortabele manier.
Hoe kan dit? Wel, de zolen worden ingedeeld in 3 delen, waardoor de drukpunten van de voet worden weggenomen. Het eerste punt is de bal van de voet, hier komt normaal de meeste druk op terecht. Het tweede deel is de natuurlijke boog van de voet. Het derde punt helpt om het gewicht te verspreiden zodat niet alles op de hielen terecht komt. Op deze manier wordt er gegarandeerd voor een comfortabele en flexibele zool en dus ook hak.

17 soorten

De collectie bestaat in totaal uit 17 soorten schoenen. De hoogte van de hakken variëren tussen 50 en 130mm. De hakken van Heart&Soles worden elk gekenmerkt door hun bordeaux zool met gouden hart en ‘H&S’ aan de onderkant van de zool. Zowel op feestelijk vlak als een alledaagse schoen om naar het werk te gaan, en dit allemaal voor een prijs vanaf slecht 79,95 euro!

Het revolutionaire idee zal een verademing zijn voor iedere vrouw die zich graag elegant voelt en dit zonder pijnlijke voeten. Hoge hakken waar je dagenlang mee kan rondlopen! Wie wil dat nu niet. Dé hoge hak voor dé moderne vrouw. Ik ben alvast fan!

Fan?Je kan ze ondermeer kopen bij Torfs en Zalando. Allen daarheen!Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *