Houd je relatie passioneel
Dat er wat sleur in een relatie kan komen na verloop van tijd is al lang geen nieuwtje meer. Probeer er echter iets aan te doen! Passie is het sleutelwoord en jij kan er voor zorgen dat je meer passie in je relatie krijgt. Hoe?:

© Pixabay.com
  • Vrijen begint misschien meer en meer te lijken op iets dat moet, iets dat vanzelfsprekend is en hoort bij een relatie. Deze gedachte is alles behalve passioneel. Misschien kan je met je partner eens afspreken om bijvoorbeeld tien dagen niet meer te vrijen. Het is immers bewezen dat heel religieuze mensen meer vrijen dan niet religieuze mensen. Waarom? Omdat het verboden is (denk maar aan vrijen voor het huwelijk), verlangen zij er net meer naar! Als je dus afspreekt om tien dagen geen vrijpartij te hebben, zal je er ook hevig naar verlangen. Houd jij het vol?
  • Laat elkaar een beetje vrij. Het is absoluut niet de bedoeling om alles samen te doen. Laat hem dus gerust eens een avond naar zijn favoriete kroeg gaan, daar is toch niks mee? De tijd die je nadien samen doorbrengt, zal des te aangenamer zijn.
  • Koppels met kinderen verlangen er ook eens naar (hoe graag ze hun kinderen ook zien) om toch nog eens wat tijd met twee door te brengen. Dit is echt nodig om de passie in je relatie te behouden. Ga dus zeker eens op vakantie zonder de kids en kom als herboren terug!


Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *