Goedkoop op date: 5 manieren
Geen al te zware portemonnee? Geen probleem, je kan ook daten op een budgetvriendelijke manier. Hier volgen de aanraders:

© Pexels.com
  • Plan een uitstapje: je kan dan misschien wel krap bij kas zitten, maar niets is leuker dan samen een vakantie, citytrip of een uitstap plannen. Een beetje dagdromen kan toch geen kwaad? Houd deze planning alvast heel goed bij voor als het wat beter uitkomt!
  • Geen geld genoeg om een ticket te kopen voor een concert, musical of festival? Plan een trip naar de desbetreffende plaats en wie weet kan je er ergens nog een ticket bemachtigen. Het is altijd goedkoper en je krijgt dezelfde ervaring. Geen geluk? Niet erg, de trip alleen met je date is al leuk genoeg!
  • Je hoeft helemaal niet op restaurant te gaan om het gezellig te maken, toch? Kook iets lekkers thuis of stel voor om bij hem thuis te koken. Samen koken zorgt ook voor een intieme sfeer.
  • Wat dacht je van een picknick in huis? Het doorbreekt het dagelijkse patroon een beetje en is heel gezellig. Grabbel een tafelkleed mee en spreid het op de grond. Alvast een voordeel: die lastige insecten zullen je hier niet storen!
  • Eéntje om te onthouden voor deze winter als het sneeuwt: installeer je in je eigen tuin met je slee als bank en een warme kop chocolademelk om op te warmen. Gezellig!

Zelf nog originele ideeën?Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *