Het leven van single
Er werd een onderzoek gevoerd (door datingsite Lexa) bij Nederlandse singles en er werd hen gevraagd of zij zich wel gelukkig voelden. Het betreft hier mannen en vrouwen tussen 25 en 49 jaar. Zeventig procent is ook werkelijk gelukkig, maar zou het wel appreciëren als er een partner in het spel zou zijn.

©maxpixel.freegreatpicture.com

Er zijn er natuurlijk ook bij die zich eenzaam voelen, toch wel zo’n zesentwintig procent. Een kleine vijf procent kiest er zelf bewust voor om alleen te zijn. Ze willen geen partner, omdat ze zich niet willen binden aan iemand. Vrijheid is de prioriteit. Een interessant detail: single vrouwen blijken gelukkiger te zijn dan single mannen.

De volgende vraag werd ook nog gesteld in het onderzoek: wat zou je doen op de laatste dag van je vrijgezellenleven? Enkele vaak voorkomende antwoorden: zich mooi maken voor de toekomstige partner, uitslapen, in een gemakkelijke outfit naar televisie kijken. Moest het in de mate van het mogelijke zijn, zou tien procent een wereldreis maken.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *