Guess Women: Biker Bandit-kledinglijn
Guess staat bekend als een gerenommeerde internationale modeketen, die kwaliteit biedt en inspeelt op de laatste trends in de vrouwenmode. Guess richt zich op de jonge vrouw die zich hip, sexy en avontuurlijk wil kleden. Een van de nieuwste kledinglijnen van Guess, de Biker Bandit-lijn, sluit prima aan bij de vrouw die zich wil onderscheiden van de massa en graag in het oog springt met haar kledingstijl.

© Media Mania

Wie zitten er achter modeketen Guess?

Guess is een modeontwerpbedrijf dat in 1981 is opgericht in de Amerikaanse staat Californië door de Franse broers Maurice en Paul Marciano. Aanvankelijk brachten de broers alleen jeans op de markt. Toen jeans in de jaren 1980 aan populariteit leken in te boeten, zorgde Guess er met zijn jeanslijn voor dat spijkerbroeken juist heel populair bleven.

Wilde je tijdloos overkomen en een sexy uitstraling hebben, dan moest je Guess kopen. En dat geldt nog steeds, want Guess is enorm populair onder vrouwen.

Brede collectie: van lingerie tot horloges

Vandaag de dag biedt Guess naast jeans een brede collectie modeartikelen aan, zoals blouses, shirts, jurkjes, lingerie en schoenen. Tevens kun je bij Guess terecht voor horloges, tassen, modieuze jasjes en verleidelijke parfums.

Guess steekt concurrenten naar de kroon door chique en hippe kleding te produceren en telkens te blijven innoveren. Vaak grijpt Guess daarbij terug op retrostijlen, die in een modern-modieus jasje gestoken worden. Het resultaat is kleding die niet alleen modieus en bij de tijd is, maar ook een tijdloos aspect in zich draagt en lekker speels overkomt. Door het combineren van Amerikaanse invloeden met Europese invloeden komt Guess-kleding internationaal en kunstzinnig over.

Guess Women: Biker Bandit

De stoere, uitdagende Biker Bandit-kledinglijn past helemaal in deze Guess-traditie. Geïnspireerd op elementen uit de motorwereld en militaire stijlpatronen combineert Biker Bandit stoere creativiteit met elegante vrouwelijkheid. De kleding bevat Boheemse bloemenpatronen, maar laat ook de silhouetten uit de jaren 1970 terugkeren.

De donkere en grijze kleuren komen – wat je misschien niet verwacht als je het alleen leest, je moet het zien! – verre van somber over. Dit komt doordat de Biker Bandit-kledingstukken kleine, fraaie en felgekleurde motieven bevatten die een gezellige warmte overbrengen. De warmte van een stoere, zelfbewuste vrouw.

‘Guess maakt de vrouw’

De Guess-jeans in de Biker Bandit-productielijn zijn gemaakt van superelastische denim, die de natuurlijke vormen van het lichaam uitstekend tot hun recht laat komen. De rijke, verzadigde kleuren van Biker Bandit stralen vrouwelijke kracht uit, passie en verlangen.

Ze zeggen weleens ‘kleren maken de man’, maar het is zeker niet overdreven om te stellen dat Guess de vrouw maakt. Met de innovatieve Biker Bandit-kleding ben je verzekerd van omdraaiende hoofden en starende blikken. Kortom: proactieve aandacht.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *