Fout of niet: valse wimpers voor mannen
Het is al gekend dat mannen steeds meer eyeliner en mascara gebruiken, maar nu worden ook valse wimpers door mannen gebruikt. Hot or not?

© Flickr.com

Beroemde mannen als Russell Brand, Brandon Flowers en Johnny Depp maken er geen geheim van om af en toe make-up te dragen. Maar zijn valse wimpers er niet over? Eylure, een Brits merk, heeft recentelijk valse mannenwimpers uitgebracht die slechts vijf euro kosten. Er bestaan verschillende soorten in; zowel dik als dun.

Aziatische mannen dragen al langer valse wimpers. Zij hebben immers kortere wimpers dan andere mannen en doen dit om deze reden. Het is zelfs zo dat er in het jaar 2008 door het Japanse merk Shu Uemura meer wimpers verkocht zijn voor mannen dan voor vrouwen.

We zitten immers in een tijd dat mannen zich meer en meer met hun uiterlijk gaan bezighouden. Make-up is dus niet langer weggelegd voor vrouwen.

Uiteraard is het een positief teken dat mannen aandacht hebben voor hun uiterlijk, al vinden veel vrouwen het een beetje ver gaan. Hoe mannelijk is een man die zich schminkt, vragen velen zich af. Wat denk jij?Lees nog meer over:
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *