De luxe en unieke stijl van de rodeo
De nieuwe kledinglijn die GUESS heeft gelanceerd voor de herfst en winter van 2017 is helemaal geïnspireerd op het leven in het Amerikaanse westen in de jaren zeventig. Dit is niet de tijd van de cowboys en indianen, maar die van de elegante rijke bezoekers van de rodeo. De typerende kleuren en texturen uit deze periode worden weer uit de kast getrokken, waardoor GUESS een kledinglijn heeft ontwikkeld die tegelijkertijd klassiek en modern aanvoelt. De oude wereld kruist zich met de nieuwe, en de stijl van de jaren zeventig wordt omgezet in een moderne look die perfect past bij de moderne vrouw. Het gebruik van de juiste kleuren en stoffen zorgt ervoor dat de rodeo wordt omgetoverd van een wilde wereld vol cowboys, naar een event voor de high society. Dit is de wereld waar de ontwerpers van GUESS zich door hebben laten inspireren, met deze unieke kledinglijn als resultaat.

© Media Mania

Uitdagende texturen
In de jaren zeventig waren ze niet bang om te spelen met de meest uiteenlopende texturen. Deze uitdagende tijd is weer terug van weggeweest en dat is perfect te zien aan de nieuwe lijn van GUESS. Stoffen waar metallic draden door zijn geweven geven een stoere maar tegelijkertijd luxe uitstraling. Ze laten ieder kledingstuk op subtiele wijze stralen, zodat iedere vrouw zich de ster in haar eigen verhaal kan voelen. Dit is niet alleen de wereld van de westerse rodeo, maar ook die van de luxe winkelstraat Rodeo Drive. GUESS weet deze twee uitersten als geen ander met elkaar te verbinden. De uitgesproken fluwelen kledingstukken brengen de kleding in deze lijn terug naar het westen van de jaren zeventig. Deze rijke en zware stof voelt meteen luxe aan, en in combinatie met de mooiste pasvorm is een kledingstuk van fluweel het ultieme item voor iedere vrouw die zichzelf wil wanen in de wereld van rodeo voor de high society.

De perfecte pasvorm en uitgesproken kleuren
Wie niet bang is voor een beetje kleur is bij deze kledinglijn aan het juiste adres. Met het gebruik van felle gele en rode kleuren weet GUESS alles uit de kast te halen voor deze kledinglijn. Door de pasvorm simpel te houden zijn deze uitgesproken kleuren perfect te dragen en te combineren. De ideale trui die aansluit op alle juiste plaatsen is een van de belangrijkste basics die je in je kast kunt hebben. Door deze basics te combineren met in het oog springende kleuren en verrassende texturen creëert GUESS een lijn die tegelijkertijd klassiek en modern aanvoelt. Dit sluit perfect aan bij de high society rodeowereld die de inspiratie bood voor deze lijn. De retro stoffen worden op unieke wijze verwerkt en door de kleuren fel en levendig te houden blijven de kledingstukken aanvoelen alsof ze precies bij deze tijd aansluiten. Waan jezelf in het westen van de jaren zeventig en kleed je als een van de stijlvolle vrouwen die eigenlijk de ware sterren waren van de rodeo.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *