De beste frituurpannen van dit moment
Misschien heb je niet iedere dag zin om te koken. Wellicht omdat je geen tijd hebt of omdat niet weet wat je wilt koken. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven, waaronder de frituurpan. En met zo’n frituurpan kun je niet alleen frieten maken, maar ook veel ander lekkers. Benieuwd welke frituurpan bij jouw past? Wij hebben de beste van dit moment voor je op een rij gezet.

© pixabay.com

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Op zoek naar een budgetvriendelijke frituurpan van kwaliteit? Kies dan voor de Aigostar Indra. De frituurpan is perfect voor gezinnen van 4 tot 6 man, omdat deze een inhoud heeft van 2,5 liter. Je kunt de temperatuur zelf instellen, van 150°C tot 190°C. Door de afneembare deksel waar je doorheen kunt kijken, is het niet nodig om deze tijdens het frituren elke keer te openen. De Aigostar Indra heeft ook een geurfilter.

De praktische frituurpan

Ga voor een professionele frituurpan van Fritel wanneer je op zoek bent naar een praktische frituurpan voor eventueel professioneel gebruik. In de Fritel gaat frituurolie tot wel drie keer langer mee, de frituurpan heeft een goede beveiliging tegen oververhitting en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn de frituurpannen van Fritel ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.

Voor grote gezinnen

Heb je een groot huishouden? Dan is de Princess 182020 ideaal. Met deze frituurpan kun je zowel frituren als bakken, grillen en roosteren. Mede door de snelle heteluchtcirculatie heb je maar weinig tot geen olie nodig voor het bereiden van eten. Qua inhoud kun je kiezen voor zowel 3,2 als 4,5 liter.

Airfryer met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Liever een airfryer in plaats van een frituurpan? De Philips Viva Airfryer is een budgetvriendelijke, kwalitatieve airfryer. Door de RapidAir technologie wordt het eten in de airfryer goed gekookt. De airfryer is geschikt voor 1 tot 2 personen, doordat deze een inhoud heeft van 800 gram.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *