De 10 beste mascara’s: geprobeerd en getest
Een perfecte mascara vinden is net als het zoeken naar de juiste man, het kan jaren van proberen en fouten kosten, maar als je de goede hebt gevonden laat je hem nooit meer gaan. Voor onderzoek hebben wij honderden mascara’s getest van verschillende merken en met verschillende borstels. Deze tien zijn het best uit de test gekomen. Vind de mascara die het best bij jou past!

© Flickr.com

1. Benefit They’re Real Mascara
Dit is de best verkochte mascara van Engeland. Deze mascara zorgt ervoor dat je wimpers niet uitzakken gedurende de dag. De haartjes van de borstel pakt de wimpers dicht bij de wortel wat zorgt voor volume en lengte. Het puntje lift, definieert en krult je wimpers.

2. Max Factor Clump Defy Volumising Mascara
Deze mascara is een wondermiddel. Het kammetje verdeelt de mascara makkelijk en evenredig over alle wimpers, zelfs die waar je moeilijk bijkomt. Dit alles zonder te klonteren. Het beste effect krijg je door het kammetje in één keer zigzaggend van de wortel tot het puntje van de wimper te bewegen.

3. YSL Baby Doll Mascara
Deze mascara is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij is misschien wat duurder, maar zeker elke cent waard. Het borsteltje heeft dikke, brede haartjes en dunne, bij elkaar geplaatste haartjes om elke wimper te bedekken. Dit zorgt voor een open en verleidelijke blik.

4. Bobbi Brown No Smudge Mascara
Deze mascara zorgt voor lange, gekrulde wimpers tot wel 16 uur. Het borsteltje komt makkelijk bij alle wimpers en klontert niet, smeert niet en loopt niet uit. Deze mascara is perfect als je langere en vollere wimpers wil, maar wel een natuurlijke look wil behouden.

5. Lancome Hypnose Star Mascara
Als je op zoek bent naar het effect van nepwimpers zonder het gedoe van het opplakken, dan is deze mascara de uitkomst. Het borsteltje heeft twee kanten, wat zorgt voor volume en krul. De zwart diamanten schaduw van deze mascara zorgt voor een donker en glamoureus effect.

6. Tom Ford Extreme Mascara
Deze fantastische mascara zorgt voor lengte, volume en krul zonder uit te lopen of te smeren. Door meerdere laagjes aan te brengen kan je een dramatisch, maar prachtig opvallend effect creëren. Zeker de moeite waard om te proberen!

7. Givenchy Noir Couture Mascara
Deze vier-in-één mascara zorgt voor intense volume, sterke krul, oneindige lengte en verzorging voor je wimpers. En hij blijft ook nog eens uren zitten. Je hoeft maar twee laagje op je wimpers aan te brengen voor al deze effecten.

8. Dior Diorshow New Look Mascara
Deze mascara wordt veel gebruikt op de catwalk. Het nano borsteltje bedekt welke wimper en geeft deze volume. Deze mascara is perfect voor vrouwen met korte wimpers. Je kan je natuurlijke volume veranderen in volle wimpers met een nepwimper effect.

9. Estée Lauder Sumptuous Two Tone Eye Opening Mascara
Met deze mascara kan je je wimperkruller wel weggooien. Twee laagjes van deze mascara zijn voldoende. De mascara heeft twee unieke borsteltjes voor een dramatisch effect op je bovenste wimpers en een subtiele definitie op de onderste.

10. Neal’s Yard Remedies Lengthening Mascara
Deze mascara is 100% gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals argan olie, aloë vera en kokosolie. Hierdoor is hij zacht en verzorgend voor je wimpers en verlengt toch je wimpers met wel 85%.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *