Knipbeurten maken er ons niet vrolijker op
Ben jij tevreden na een knipbeurt bij de kapper? Je mag uiteraard ‘neen’ zeggen. Het is immers gebleken dat heel veel vrouwen niet gelukkig zijn over het resultaat, althans volgens de Nederlandse website Styletoday. Bovendien durven deze vrouwen hun ongenoegen ook niet duidelijk maken aan hun kapper.

© Flickr.com

34 procent vindt hun coupe te kort geknipt en maar liefst 30 procent vindt dat de kapper hen voor een verkeerd kapsel heeft voorzien. Ook zijn velen niet blij wat de styling betreft of ook de haarkleur kan hen tegenzitten. 1 procent verklaart dat er ooit al eens in de oren werd geknipt.

Niet alleen het kapsel en de styling zijn punten tot kritiek, ook het kappersbezoek zelf vinden ze geen aangename bedoening. Kappers proberen vaak allerlei producten te verkopen en dit komt bij velen erg opdringerig over. Verder ergeren vrouwen zich nog aan het geroddel in de kapperszaak, te heet water en onaangename lichaamsgeuren.

Er zijn natuurlijk ook vrouwen die wel graag naar de kapper geen. Bovenstaand artikel mag je dan ook zeker niet veralgemenen.

Hoe zit het bij jou?Lees nog meer over:,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *