Ben jij strandklaar? 4 tips om te schitteren aan het strand
Je hoeft maar in een Victoria Secrets catalogus te kijken of je ziet ze. De modellen met perfect gebruinde huid. Zo wil jij natuurlijk ook naar het strand en met onderstaande tips gaat je dat prima lukken.

© Pexels.com

Hoe krijg je nou dat kleurtje?

Heel eenvoudig, dat kleurtje komt uit een flesje. Maar voordat je meteen begint te smeren moet je eerst je huid klaar stomen. Dat wil zeggen alle dode huidcellen verwijderen met de Victoria’s Secret Smoothing Scrub Wash. Vervolgens smeer je je in met de St. Tropez Self Tan Bronzing Lotion. Draag wel even een handschoen want anders zijn je handpalmen ook gekleurd. Doe dit lekker ‘s avonds zodat je huid even hiervan kan herstellen voor je jezelf blootstelt aan de zon. Neem vervolgens de Benefit Hello, Flawless Oxygen Wow foundation om je gezicht een natuurlijke uitstraling te geven, gebruik hiervoor een tint die twee tot drie keer donkerder is dan je huid voor het mooiste resultaat.

Hoe bescherm je je huid?

Als je de hele dag buiten bent en je huid dus ook de hele dag blootstelt aan de zon dan spreekt het voor zich dat je deze goed moet beschermen. Dat kan met een gezichtscrème die niet alleen vocht inbrengt maar schadelijke zonnestralen blokkeert. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Josie Maran Argan Daily Moisturizer SPF 47. Het grote voordeel van deze crème is dat ze ook nog eens de poriën opvult waardoor je gezicht er mooi glad uitziet. Maar heb je nou een probleemhuid, een vette huid al dan niet met acne, kies dan voor de Eau Thermale Avène sunscreen. Deze is wat matter en zorgt ervoor dat de probleemgebieden niet opvallen. Naast je gezicht is het goed om je lichaam te beschermen tegen de zon, gebruik hiervoor een zonnebrand zoals bijvoorbeeld de Neutrogena Ultra Sheer sunscreen. De beschermingsfactor mag best hoog zijn aangezien je huid toch al een mooi kleurtje heeft!

Hoe krijg je die mooie grote ogen?

Als je naar het strand gaat draait alles om het natuurlijke uiterlijk. Dat wil zeggen dat mooie grote ogen een must zijn. De oogschaduw is van Revlon Illuminance Crème Shadow in de kleuren Not Just Nudes om de oogleden er uit te laten springen door ze lichter te laten lijken dan de rest van het gezicht. Daarna ga je valse wimpers plakken, dat wil zeggen dat elk wimperhaartje afzonderlijk vastgeplakt wordt voor het beste resultaat. En dit geheel werk je af met een mooie mascara van a coat of Tarte Lights, Camera, Lashes mascara.

Hoe springen je billen er nu uit?

Op het strand draait alles om het uiterlijk en dus zijn billen, dijen en benen ook erg belangrijk. Met de juiste make-up kun je ze groter of juist kleiner laten lijken. Met bijvoorbeeld high-lightning creme kun je het een en ander accentueren of juist weg laten vallen. De Charlotte Tilbury Slimmer Shimmer op de plekken smeren die op moeten vallen helpt echt, je kunt zo dikkere billen maken, langere benen krijgen of zelfs dunner lijken. Even experimenteren dus.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *