De 10 beste nepbruiners die je een gouden gloed geven
Met de lente in aantocht denken we al snel weer aan het showen van een beetje huid. De mouwen en pijpen van je kleding worden bijvoorbeeld korter. Ook kiezen we weer sneller voor lichtere kleuren zoals wit en pasteltinten wat betreft onze kleding. Dit staat toch allemaal net wat mooier met een bruinere huid. Ook voelen wij ons met een bruinere huid zelfverzekerder en gezonder. Daarom is dit een goed moment om wat zelfbruiners te gaan vergelijken. Hieronder kun je onze top tien van zelfbruiners vinden. Probeer het zelf en vind de zelfbruiner die het best bij jou past. Succes!

© pexels.com

1. James Read Sleep Mask Tan
Deze luxe zelfbruiner zit vol essentiële bestanddelen, zodat hij erg goed is voor je huid. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je hem elke avond aanbrengt en ‘s ochtends wakker wordt met een natuurlijke gloed.

2. Clarins Instant Smooth Self Tanning
Deze mousse is perfect voor een snelle glans als je onderweg bent. Hij is makkelijk aan te brengen en terwijl je hem draagt zorgt hij voor een mooie kleur die lang blijft zitten.

3. Nip+Fab 365 Body Glow Fix
Deze geurloze zelfbruiner in gelvorm is makkelijk aan te brengen, trekt snel in en verandert in een natuurlijke kleur binnen vier uur.

4. Sienna X Gradual Glowing Self Tan
Dit is één van de meest natuurlijke zelfbruiners van het lijstje. De amandelolie en aloë vera verzorgen en versterken je huid. Twee laagjes zorgen voor een glans die dagen blijft zitten.

5. Vita Liberata Phenomenal Medium
Deze zelfbruiner blijft het langs zitten, tot wel 3 weken lang. Dit is perfect voor bijvoorbeeld een vakantie. Ook zorgt hij ervoor dat hij langzaam vervaagd.

6. Omorovicza Glam Glow
Deze zelfbruiner is perfect voor een droge huid. Hij zorgt voor een gezonde glans en tegelijkertijd wordt je huid door amandelolie elastischer en sterker gemaakt. Ook hydrateert deze zelfbruiner je huid.

7. Rimmel Sunshimmer Instant Tan Water Resistant
Dit is een zelfbruiner voor een scherpe prijs, verkrijgbaar in twee kleuren. Hij geeft je een natuurlijke bruine gloed terwijl je huid gevoed blijft. Ook is deze zelfbruiner waterproof.

8. BareMinerals Faux Tan Body Sunless Tanner
Deze zelfbruiner geeft je het effect van een dag op het strand. Hij verlengt je kleur en heeft ingrediënten als aloë vera die je huid hydrateren en verzachten.

9. Fake Bake 60 Minutes Self Tan Liquid
Dit is de snelste zelfbruiner die er is. In maar 60 minuten heb je een zongekuste gloed. Hij droogt snel en is dus uitstekend geschikt voor last minute voorbereidingen.

10. James Read Bronzing Mousse
Als je op zoek bent naar een snelle en glanzende kleur dan is deze mousse perfect. Deze nepbruiner ontwikkelt zich in een mooie kleur die dagen blijft zitten. Daarnaast is hij erg zacht en dus verzorgend en zacht voor je huid.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *