Belangrijk geheim onthult: Kate Middleton draagt eigenlijk maar 7 verschillende dingen
Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, blijkt een bijzonder eenvoudig geheim te bezitten. En dat verrast ons wel. Op elk plaatje dat we van haar zien, is ze ook een plaatje. Om door een ringetje te halen. Zo een prinses zal dan wel een kledingkast vol hebben denk je dan, wat zeg je, je verwacht eigenlijk dat men in het paleis van Kensington kamers heeft vrijgemaakt om haar dressings te installeren.

© Flickr.com

Maar niets is minder waar. Kate houdt het eenvoudig gesteld op zeven basisstuks. Benieuwd? Wij lijsten ze voor je op. Het zijn kostbare tips die er misschien ook voor gaan zorgen dat jij in de best dressed lijstjes terecht komt.

Jassen met riemen
Op heel wat van haar werkbezoeken draagt Kate een warme jas. Logisch natuurlijk, als je prinses bent in de UK. We hebben al jassen gezien in alle kleuren. Veelal zijn het opvallende tinten. Een meestal vallen de jassen netjes tot op of net onder haar knie (zie ook later waarom). Maar één accent komt altijd terug: de riem. Je kan wel stellen dat dit haar echte ‘signatuur look ‘ is. Haar rank figuur leent tot (bijna) alles, maar iedereen is eigenlijk gebaad met een jas waar door de riem, het figuur een echte boost krijgt.

Eigenlijk komt de riem overal terug
Aanschouw foto’s van de hertogin. Een (fonkelende) riem op haar trouwjurk, een riem op een ravissante avondjurk, op een winterjurk, een deux-piece, … eigenlijk overal terug te vinden. Ze moet er echt van houden.

Rokken tot op de knie
Je kan een lijntje trekken onder al haar rokken, ze vallen netjes tot op haar knie. Altijd. Zonder uitzondering. Geeft ons nog gelukkig nog steeds een ongehinderd uitzicht op haar mooie benen.

Kant en klaar
De hertogin houdt van kant. Zover is duidelijk. We zien het regelmatig terugkomen. Als een opvallend accent aan een lange of korte jurk. We zien zelfs creaties die volledig met kant afgewerkt zijn. Een duidelijke favoriet in de prinselijke kasten.

Aangepaste hoofdbedekking
We zien gekroonde hoofden regelmatig bijzonder elegante hoeden of hoofdbedekkingen opzetten. Misschien hebben ze een speciale styliste hiervoor? Ook Kate doet helemaal mee in deze mode. Haar hoedjes matchen qua kleur altijd perfect met haar outfits. Groene jurk = groene hoed. Simpel toch?

Praktische schoenen
Kate’s schoenen worden wel eens bekritiseerd: ze zouden te gewoontjes zijn. Toch behoudt Kate rustig haar eigen stijl. Eenvoudige, praktische ontwerpen: wedges, pumps en zelfs boots. Prinses Kate zal haar muiltjes niet verliezen op weg naar het bal!

Gelukkig: Kate heeft ook wildcards
Het zou maar erg saai blijven. Altijd binnen de lijntjes kleuren. Dus naast haar vaste ‘basisstukken’ zien we de hertogin toch ook met een aantal stukken die uit de band springen. Jurken zonder riemen. Bling-bling accenten op avondkledij. Een waaierige exotische jurk met flashy gekleurde bloemen, toch wel leuk als je een officiëel bezoek mag brengen aan een warm land. En hier en daar zelfs eens een minirok of mini-jurk. En dat moet ook eens kunnen bij deze jongedame!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *