7 Beautygeheimen van de mooiste vrouwen in de geschiedenis
Je herkent ze wel, de vrouwen die een ruimte binnenwandelen en meteen alle aandacht naar zich toe zuigen. Met een nonchalante air staan ze meteen in het middelpunt van de belangstelling, een mysterieuze glimlach om de mondhoeken. Ontdek de beautygeheimen van enkele beroemde schoonheden, en word strak en stralend oud!

© Flickr.com

Vroeg gestorven is half gewonnen
Door te sterven vóórdat rimpels en uitgezakte huid een kans kan maken, zal je eeuwig herinnerd worden als de jeugdige schoonheid die je nu (nog) bent. Voor je veertigste verjaardag lijkt ideaal, denk maar aan beauty-iconen zoals Marilyn Monroe (36) en Britanny Murphy (32). Of dat dat het waard is, is natuurlijk nog de vraag. En veel plezier zal je er ook niet meer aan beleven. Maar hé, je moet er iets voor over hebben, toch?

In de supermarkt
Veel beroemde schoonheden zweren bij natuurlijke producten voor huid- en haarverzorging. Olijfolie hydrateert en zorgt voor een beschermend laagje van antioxidanten. Die zijn goed voor je huid én hart. Gebruik olijfolie ook voor je haar (als masker) of als scrub (met wat zeezout). Wat goed genoeg is voor Cleopatra, is goed genoeg voor jou, niet? Op naar de supermarkt voor een extra grote fles!

Perzikhuidje
Grootmoeders wijsheid zegt dat voorkomen beter is dan genezen. Draag dus zorg voor je huid met een dagelijks schoonmaakritueel. Je 60-jarige zelf zal je dankbaar zijn! Door je velletje strak te houden ga je die gevreesde uitgezakte huid onder je kin tegen. Joan Crawford probeerde het door als bezetene kauwgum te kauwen, maar ook ijswater zou helpen. Klaar voor een koude douche?

Wees de beste “jij”…
Deze tip is heerlijk simpel, maar supereffectief. Werk met wat de natuur je gegeven heeft, en wees de beste versie van jezelf! De kapper heeft vast en zeker tips voor een kapsel en haarkleur die perfect bij je passen. Bettie Page wist deze tip als geen ander toe te passen. Met een sexy kapsel en de juiste kleren toverde ze haarzelf om van de girl-next-door tot een wereldbekende pin-up.

…en zet jezelf in de kijker
Kapsel en kleren is één ding, een beetje valsspelen mag natuurlijk ook altijd. Vraag maar aan Brigitte Bardot. Zij weet als geen ander om de juiste make-up te gebruiken. En zelfs van wat plastische chirurgie is ze niet vies voor een booby-licious look. Zelfs Moeder Natuur heeft soms wat hulp nodig.

100% natuur en natuurlijkheid
Toch maar liever wegblijven van messen en siliconen? Monica Berlucci is jouw girl! Ze zweert bij natuurlijke producten en yoga, en heeft een down-to-earth visie op schoonheid en ouderdom. Het hoort bij het leven, en je er tegen verzetten heeft geen zin. Mooi oud worden is het geheim!

Hedendaagse schoonheid
In de 21ste eeuw wordt Scarlet Johansson door mannen (en vrouwen) wereldwijd op handen gedragen als hét voorbeeld van hedendaagse schoonheid. Met haar curvy lichaam en zwoele blik weet ze je zo te betoveren. Haar geheim? Natuurlijke producten (dat weten we ondertussen al), en work-outs. Jawel, het vraagt werk om er zo moeiteloos knap uit te zien!Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *