5 tips om van een eerste date altijd iets speciaals te maken
Een eerste date, het blijft altijd spannend. Met deze tips kan je van jouw eerste date altijd een bijzondere gelegenheid maken:

© Pexels.com

Bekijk elke date als een soort avontuur
In het beste geval klikt het met die ene persoon en heb je geluk, in het andere geval wil je er liever niets meer mee te maken hebben. Je hebt altijd leuke verhalen achteraf om aan je vriendinnen door te vertellen!

Word niet te snel verliefd
Je kan toch nog niet verliefd zijn op iemand die je amper kent? Probeer je dit zelf dan ook niet wijs te maken. Op die manier mijd je teleurstellingen.

Denk niet aan een date in termen van lukken of falen
Je hoeft na een ongelukkige date helemaal niet te denken dat jij alleen maar speciale, onaantrekkelijke gevallen aantrekt. Niets is minder waar. De ene keer heb je gewoon wat meer geluk dan de andere keer.

Wees een goede luisteraar
Je krijgt een betere band met iemand als jullie naar elkaar kunnen luisteren. Probeer dus jouw levensverhaal eventjes opzij te schuiven en wees een en al oor voor de gespreksonderwerpen die je date wil aanhalen.

Vertel dat je de rekening in twee wil delen
Het komt heel erg onbeleefd over als jij je met opzet laat trakteren. Uit beleefdheid moet je bijna zeggen dat je de helft wil betalen. Als je date er blijft op staan dat hij de rekening wil betalen, kan je nog altijd toegeven.

Succes!Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *