Waar houden mannen niet van?
Vrouw tutten zich graag op voor hun echtgenoten? Maar weten ze eigenlijk wel wat mannen écht mooi vinden? Hier houden mannen niét van:

© Pixabay.com
  • Rode lingerie. Vrouwen hebben nochtans de gedachte dat mannen verzot zijn op rode lingerie. Dit is echter niet zo. Mannen verkiezen zwarte lingerie. Rood is zelfs de minst favoriete kleur.
  • Te diepe decolletés. Een decolleté mag, maar je moet zeker niet overdrijven. Anders kom je ‘goedkoop’ over.
  • Te lange en te korte jurkjes. Hoewel vrouwen houden van een maxi dress, kunnen ze mannen hier niet van overtuigen. Je verbergt je lichaam helemaal en mannen nemen graag een glimp van je benen op. Mannen houden echter ook niet van te korte jurkjes en al zeker niet van pofjurkjes. Op die manier zien ze de vormen van je lichaam niet.
  • Verkeerde broeken vallen ook niet in de smaak. Onder ‘verkeerde’ broeken verstaan mannen dan vooral ‘jeggings’ en de ‘boyfriend jeans’. Een legging vinden ze nog steeds geen broek en wat de boyfriend jeans betreft: liever geen mannelijke kleren voor een vrouw!
  • Felle kleuren vinden ze ook maar niets. Te opvallend is niet mooi, vinden mannen. Tja…

Er zijn waarschijnlijk nog een heleboel ‘modemissers volgens mannen, maar blijf vooral dragen waar jij je goed in voelt!Lees nog meer over:,
5 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *