5 reden om te kopen in de MediaMarkt
Iedereen kent wel iemand die blij is met zijn gloednieuwe telefoon of gloednieuw spelcomputer. En vaak komen die gadgets van de Media Markt. Wat maakt die winkel nou zo speciaal?

Media Markt is al jaren lang een van de beste elektronicawinkels van Belgie, en het merendeel van de inwoners van Belgie zijn ook bekend met deze winkel. Sinds het zijn eerste winkel opende in 1999, is het nu uitgegroeid tot een enorme keten van meer dan 50 winkels verspreid door heel Belgie. Wij hebben voor onze lezers deze elektronicawinkel onder de loep genomen, en wij hebben de top 5 redenen om te shoppen bij de Media Markt hier uitgeschreven.

© pxhere.com

1. Prijs.
De Media Markt heeft vaak de scherpste prijzen die je kunt krijgen. Dit is zo omdat ze een hele unieke manier hebben om hun prijzen te bepalen. Elke dag worden de prijzen van hun producten vergeleken met 25 van hun grootste concurrenten. Dit zorgt ervoor dat de Media Markt altijd een lagere prijs dan de concurrentie heeft, en dat voor dezelfde – zo niet betere- kwaliteit!

2. Top 40
De Media Markt top 40 is een lijstje dat bestaat uit de beste 40 songs van deze week. Hiermee heb je in 1 oogopslag de beste hits van deze week voor het uitkiezen. Dat kan nog eens veel moeite besparen.

3. Advies
De medewerkers van de Media Markt zijn er altijd op gesteld om je te helpen met het kiezen van het beste product, zoals ik dat ervaren heb. Toen ik mijn laptop kocht, heeft dat mij 400 euro bespaard. Ze zijn er dus niet op uit om je het duurste product aan te raden, maar ze raden je het beste product aan op basis van jouw behoeften. Dat kan soms heel fijn zijn.

4. Assortiment
Doordat de Media Markt een enorm bedrijf is, vraagt dat ook naar een assortiment. Ze hebben dan ook bijna altijd genoeg producten in voorraad. En vaak is het zo dat die ook nog beschikbaar is in het filiaal waar je op het eenzelfde moment bent. Dit kan ervoor zorgen dat de leveringstijd aanzienlijk korter wordt, of dat je het product gelijk mee kunt nemen.

5. Service
Het is heel goed mogelijk dat je product beschadigd raakt in gebruik, we zijn nou eenmaal mensen. Daarom is het goed dat de Media Markt een klantenservice heeft. Vaak zijn ze bereid om het product weer in te nemen en te repareren, en vaak wordt er ook gewoon een nieuw product gegeven, omdat dat makkelijker kan zijn. Let wel, de wachtrijen kunnen soms best lang zijn, maar dat hoort er nu eenmaal bij.

*bonus*
De reclamespotjes van de Media Markt zijn vaak hele originele en leuke, en het kan de moeite waard zijn om ze te kijken.

Dit zijn volgens ons de top 5 redenen om bij de Media Markt te kopen, laat ons weten wat jij de beste redenen vindt om bij de Media Markt te kopen!

Extra tips!!

Gratis verzending bij Media Markt

Bestel voor minstens €25 en men zend je bestelling gratis op. Blijf je lager dan €25 kost het je €1.99. (tip: als je voor €24 besteld, leg dan nog iets van €1 in je mandje). Ben je lid dan betaal je nooit verzendkosten, ook als je bedrag lager is dan €25.
Meer weten

Scherpe prijzen op tv’s, computers, smartphones en meer bij Media Markt
Als je winkelt bij MediaMarkt zal het je opvallen. De prijzen zijn ijzersterk. Voeg daar de gratis verzendingoptie bij en je weet dat je goed zit. Doen!
Meer weten

Bestellen van thuis uit
Geen regen, fileprobleem of volzette parkings voor jou. Je besteld alles vanuit je zetel met enkele muisklikken.
Meer wetenLees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *