11 dingen die je helpen om beter te slapen
Wat zou jij doen voor een betere nachtrust? Sommige mensen willen er heel ver voor gaan, maar dit is helemaal niet nodig. Onderstaande accessoires zullen je helpen om beter te slapen.

©maxpixel.freegreatpicture.com

1. Een matras die zich aanpast aan jouw wensen
Of je jouw kant van het bed nu hard of zacht wil hebben, je kan dit matras precies instellen naar jouw voorkeuren. Daarnaast geeft dit slimme matras ook suggesties aan de hand van jouw slaappatroon.

2. Slimme, geluidsdichte oordoppen
Als je bedpartner snurkt zijn deze oordoppen een uitkomst. Ze blokkeren geluid van buitenaf, spelen rustgevende geluidjes terwijl je slaapt en speelt een wekker af. Hierdoor hoef je geen geluid te horen, maar verslaap je je ook niet.

3. Kussens met teksten
Als je een kussen hebt die aangeeft welk deel van het bed voor wie is, zelfs voor de kleine, dan respecteert iedereen de ruimte van een ander beter. Toch?

4. Een oogmasker
Dit zachte oogmasker heeft een dunne en flexibele elektrode verwerkt aan de binnenkant. Deze zorgt ervoor dat je meer lucide dromen hebt. Dit masker zorgt er dus voor dat je niks ziet, maar wel beter je dromen kan onthouden.

5. Zweetvrije dekens
Het is vervelend om midden in de nacht wakker te worden en tussen klamme dekens te liggen. Deze dekens zijn gemaakt van sportmateriaal en zorgen ervoor dat je de hele nacht droge dekens houdt.

6. Een slaapmonitor
Deze slaapmonitor houdt je hartslag, bewegingen en gesnurk in de gaten. Ook zit er een slimme wekker in verwerkt die je wakker kan maken als je het meest uitgerust bent.

7. Een kussen voor mensen die op hun zij slapen
Dit kussen is speciaal gemaakt voor mensen die op hun zij slapen. Deze kunnen hiermee rugklachten voorkomen. Dit kussen ondersteunt namelijk je hoofd, nek en schouders.

8. Een ventilator voor onder de dekens
Vind je het vervelend om zonder dekens te slapen, maar vind je dit tegelijkertijd ook warm en verstikkend? Deze ventilator voor onder de dekens biedt dan de uitkomst. Deze zorgt namelijk voor een verkoelend briesje onder de lakens.

9. Oordopjes om mee te slapen
Luister je graag nog muziek voordat je gaat slapen, maar wil je je bedpartner hiermee niet wakker houden? Deze oordopjes zijn de dunste in de wereld en perfect om mee te slapen. Ook prikken ze niet in je oor als je je omdraait in bed.

10. Een kussen met geluid
Net als het accessoire hierboven is dit kussen handig als je voor het slapen nog even muziek wilt luisteren. In dit kussen dit een systeem gebouwd die je kan koppelen aan een muziekspeler. Dit kussen speelt dan muziek af, maar is alleen voor jou te horen.

11. Een pyjama die niet warm is
Pyjama’s kunnen erg warm zijn als je midden in de nacht wakker wordt. Deze pyjama’s zijn gemaakt van dezelfde stof als sportkleding. Hierdoor voorkomen ze oververhitting en word je dus nooit meer zwetend wakker.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *