10 dingen waarvan mannen houden bij vrouwen
Dus, waarvan houden mannen nou echt bij vrouwen? We vroegen het aan een handvol mannen op het gebied van lust, liefde en alles wat er tussen zit. Dingen die ervoor zorgen dat iedere man van een vrouw gaat houden.

© Pixabay.com

Zacht
Vrouwen zijn ongelooflijk zacht. Zo zei een man dat hij houdt van hoe vrouwen ruiken. Het is een geweldige combinatie van shampoo, parfum en natuurlijk de vrouwelijke zeepjes die gebruikt worden onder de douche. Vrouwen ruiken geweldig, en dat eigenlijk altijd, werd gezegd door Nick (29). Verder zei Andrew (22) dat vrouwen altijd zo zacht zijn en dat hij het geweldig vindt wanneer hij zijn hoofd mag laten rusten op de buik of borsten van een vrouw.

Instinct
Als er gepraat wordt over vrouwen, gaat het al snel over moeder worden en het moederinstinct dat daarbij hoort. Brian (32) vindt dit geweldig aan vrouwen die een moederinstinct hebben. Deze vrouwen zijn veel zorgzamer dan mannelijke vrienden. Oh, en als vrouwen ook nog koken voor een man, houden ze voor altijd van je.

Mooi
Vrouwen zien er geweldig uit in bikini’s. Waarom houden mannen van vrouwen? Bikini’s! Alle vrouwen zien er goed uit in een bikini, ongeacht of ze niet in shape zijn of aan de dikke kant zijn.

Goede luisteraars
Vrouwen zijn goede luisteraars. Wanneer een man een probleem heeft, zijn ze al snel geneigd om dit te bespreken met een vriendin in plaats van een vriend. Vrouwen luisteren beter dan mannen en denken dan ook beter mee met het probleem. Genoeg reden om problemen dus eerder voor te leggen aan vrouwen.

Zichzelf uiten
Vrouwen kunnen zich beter uiten dan mannen waardoor ze ook sneller laten zien hoe ze zich voelen. Mannen hebben hier meer problemen mee, en het schijnt zelfs dat mannen jaloers zijn op vrouwen die zichzelf goed kunnen uiten. Zo zeggen veel mannen moeilijk hoe ze over iemand denken, in tegenstelling tot vrouwen.

Spoonen
Heerlijk tegen elkaar aanliggen hoort bij een relatie. Het lichaam van een vrouw past perfect bij dat van een man. Veel mannen vinden spoonen niks, maar toch zijn er genoeg die het maar al te graag doen.

Niet bang zijn om te huilen
Mannen zijn soms jaloers over het feit dat vrouwen hun emoties wel mogen laten zien, terwijl mannen zich vaak macho moeten gedragen en maar moeten doorzetten. Will (23) vindt het maar vermoeiend en vervelend.

Je heupen liegen niet
Het lichaam van een vrouw heeft zoveel persoonlijkheid. Alleen al kijken naar een wandelende vrouw is zoveel interessanter dan een wandelende man. Het zit hem allemaal in de heupen. Het lichaam van vrouwen is gewoon zoveel mooier, zegt Jason.

Sexy in hakken
Niets maakt benen mooier dan een mooi paar hakken. Alle mannen houden ervan, ook al wordt de vrouw er langer van dan hij. Vergeet alleen niet om ook platte schoenen mee te nemen, want de hele avond klagen over pijnlijke voeten is wel erg irritant.

Er goed uitzien in een joggingsbroek
Mannen vinden het heerlijk als een vrouw er mooi uitziet voor een avondje uit, maar er is ook iets heel sexy aan een vrouw met een trainingsbroek zonder make-up. Daar scoort een vrouw nog eens bonuspunten mee.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *