Wimperextensions: is het iets voor jou?
Ben je niet tevreden over de lengte van jouw wimpers? Dan kun je natuurlijk een goede mascara gebruiken om je wimpers wat langer te maken, maar soms helpt dit nauwelijks. Zeker als je echt korte wimpers hebt, heeft het niet veel zin om mascara aan te brengen. Zelfs de beste mascara op de markt kan jouw wimpers niet aan jouw eisen laten voldoen en dit kan erg vervelend zijn. Ben jij ook niet zo blij met je wimpers en vind je dat het aanbrengen van mascara niet genoeg helpt? Dan kun je wimperextensions proberen. Meer over dit bijzondere product, lees je op deze pagina.

©publicdomainpictures.net

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions werken in feite hetzelfde als de extensions die je in je haar aan laat brengen, maar dan werken de extensions voor je wimpers. In feite gaat het om kleine verlengstukjes van je natuurlijke wimpers die op je wimpers worden aangebracht, zodat je wimpers er langer en voller uit zien. Nu denk je misschien dat je de verlengstukjes vast goed ziet zitten, maar als je jouw extensions door een professional laat plaatsen krijg je er natuurlijk lange wimpers voor terug. Geen zichtbare verlengstukjes dus, maar natuurlijke lange wimpers door een vrij goedkope en toegankelijke behandeling.

Hoe duur zijn wimperextensions?

Hoe duur het is om je wimpers te laten verlengen met extensions, is afhankelijk van de salon waar je naartoe gaat. Sommige professionals doen het al voor 75 euro, terwijl er ook professionals zijn die het vanaf 300 euro doen. Je kunt het beste gewoon op zoek gaan naar een expert bij jou in de buurt en controleren wat de prijzen van deze professional zijn voor het verlengen van je wimpers.

Je wimpers verlengen: is het een aanrader?

Het verlengen van je wimpers is steeds populairder geworden en dit is niet voor niets. Door een behandeling voor wimperextensions te ondergaan, kun je jouw wimpers namelijk echt verlengen en dikker maken. Zeker als je korte, dunne en/of blonde wimpers hebt en je jouw ogen nooit echt mooi op kunt maken, is het verschil na de behandeling erg groot.

Het enige nadeel van het gebruik van wimperextensions, is dat je rekening moet houden met de extensions. Je kunt niet zomaar je gezicht wassen, je moet oppassen hoe je gaat liggen als je gaat slapen en direct na de behandeling mag je helemaal geen make-up op. Ben je bereid deze kleine nadelen te accepteren voor de geweldige effecten van de extensions en vind je langere wimpers je geld waard? Dan zijn de extensions zeker een aanrader. Vind je jouw eigen wimpers eigenlijk wel goed zo of vind je extensions te duur? Dan raden wij je aan om lekker met mascara te blijven werken om jouw wimpers te verlengen.

Twijfel je of wimperextensions bij jou passen? Dan kun je ook gewoon een keer een behandeling proberen. Vind je wimperextensions toch niets voor jou, dan ben je alleen de kosten van die behandeling kwijt.Lees nog meer over:, ,
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *