Welke bikini past bij jouw figuur?
Elk lichaam heeft wel iets aparts. Welke bikini past bij jouw figuur? Heb je een buikje, overgewicht, ben je klein of net lang? Voor ieder figuur zijn er leuke bikini’s te vinden. De zomer is immers geschikt om lekker in je bikini over het strand te rennen, de golven in te duiken of te luieren in het zonnetje.

© hunkemoller.be

Welke bikini staat je goed als je mager bent?
Ben je mager en wil je meer rondingen hebben? Kies dan voor een bikini met vullingen in de top. Een mooie push-up met wat vulling geeft je de boezen waar je van droomt. Om magere heupen te verhullen wordt een witte bikini aan te raden, wit maakt opties een beetje dikker. Met een heupbroekje lijken heupen wat breder.

Welke bikini staat goed als je slank bent?
Als je slank bent heb je veel keus. Kies een bikini die niet alleen mooi staat, maar ook lekker zit. Heb je een perfect lichaam zoals Marilyn Monroe had? Experimenteer dan met mooie opvallende bovenstukjes om je boezem te accentueren of schiet in een perfecte witte bikini.

Welke bikini staat goed als je mollig bent?
Ben je mollig en heb je een vrouwelijk figuur met curvy vormen waar je trots op bent? Kies dan bikini’s die je lichaam op de juiste plaatsen ondersteunen. Heb je een appel of peer figuur? Voor het peerfiguur worden opvallende bikini topjes aangeraden, zodat de bovenkant de blikvanger wordt. Hou het broekje dan neutraal van kleur, bijvoorbeeld zwart. Waarmee je de peervorm ook prima kunt verhullen is een hoog bikinibroekje tot in je taille, bijvoorbeeld antraciet of zwart.

Een volslank figuur?
Als je ronder bent show je die ronde vormen gewoon in een bikini. Veel meiden vinden zichzelf te dik terwijl ze curvy zijn. Zolang je nog niet boven maat 50 zit ben je waarschijnlijk niet heel erg dik, maar gewoon mooi stevig. Zit je in grotere maten dan kun je kiezen voor een tankini. Die valt over je buik maar showt toch huid. Heb je een strak dik lichaam waar je trots op bent? Dan kun je gewoon een mooie grote maat bikini nemen met een top die je boezem steun geeft en een bikinibroek dat tot aan de taille reikt. Op naar een mooie voluptueuze zomer en show je vrouwelijkheid met trots.

Hoe kun je een buikje verbergen met een bikini?
Als je een buikje hebt, kun je het beste een hoog bikinibroekje dragen met een tailleband, of een tankini. Een tankini is geschikt als je echt last hebt van je opvallende buikje. De tankini heeft namelijk een mooi voorschotje aan de top hangen waardoor de buik helemaal verstopt wordt.

© Pexels.com

Welke bikini past het beste bij jouw figuur?
Er zijn heel veel soorten bikini’s. Wil je slanker lijken kies dan voor donkere kleuren. Als je dikker wilt lijken draag dan lichte kleuren. Als je je buik verbergen wilt kies dan voor hoge broekjes, wil je dat je boezem minder aandacht trekt, kies dan voor donkere topjes. Ben je klein en mollig en wil je langer lijken? Kies dan voor strepen of probeer ook eens hoog uitgesneden broekjes uit zodat je benen langer lijken. Maak er in elk geval een hele mooie bikini zomer van.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *