Wat bij vrouwen de doorslag geeft: zijn vrijgezellenomgeving
Je kent het wel: na een aantal afspraakjes wordt de vrouw eindelijk uitgenodigd bij hem thuis. De ideale plek om alles van de man te weten te komen. Dit zijn alvast de dingen die vrouwen willen zien in zijn huis:

© Pixabay.com

Een boekenrek vol met boeken spreekt aan. Hij heeft dus verschillende interesses en hij toont aan dat hij een intellectuele man is.

Een groot bed is alvast een meevaller. Mannen die in een eenpersoonsbed slapen komen over alsof ze geen interessant leven leiden. Uiteraard met verse lakens!

Als hij familiefoto’s in zijn huis heeft staan, is dat een goed teken. Familiemannen zijn namelijk erg in trek bij de meeste vrouwen. Bovendien zie je ook meteen met welke familie je te maken hebt.

Een opgeruimde kast is een pluspunt. Je gaat uiteraard niet meteen in zijn kleerkast kijken, maar als je al geen rondslingerende kleren ziet liggen is dat al een goed teken.

Hygiëne is enorm belangrijk en dus moeten de badkamer en het toilet piekfijn in orde zijn!

Ook een nette keuken is een must. Nog beter is het als je merkt dat hij veel keukengerief in huis heeft. Dat zou er misschien wel eens op kunnen wijzen dat hij goed kan koken, wat toch altijd mooi meegenomen is.

Enige aanvulling op dit lijstje? Laat het ons weten!Lees nog meer over:, , ,
3 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *