Waarom men niet sport
We lezen en horen overal dat we wat sportiever moeten zijn. Het is gezond en gewoon een must om ons lichaam in vorm te houden. Toch doen veel mensen niet aan sport en daar bestaan verschillende uitvluchten voor:

© Pixabay.com

Geld speelt een rol. Veel mensen vinden het gewoon veel te duur om zich een abonnement in de fitness aan te schaffen. Toch hoef je niet naar de fitness om gezond te blijven. Het internet kan een goede gids zijn. En niemand kan je geld vragen om te gaan lopen of fietsen!

De dag van vandaag heeft men geen tijd meer om sportief bezig te zijn. Altijd is er wel iets anders. Weet dat je echt geen uren aan een stuk hoeft te sporten. Een halfuurtje volstaat al en wie kan dat nu niet even inplannen in de agenda?

Mensen doen geen inspanningen omdat ze zich te moe voelen. Je krijgt echter een flinke dosis energie als je toch even gaat sporten!

Velen geven het excuus om niet de juiste kleren te hebben. Je hoeft echter helemaal niet veel aan te schaffen. Een t-shirt, sportschoenen en een broek die comfortabel zit. Dat kan toch niet te veel gevraagd zijn?Lees nog meer over:

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *