Vrouwen houden van lingerie als cadeau, maar…
Ja, het is nu eenmaal zo. Maar liefst 80 procent van de vrouwen geeft toe graag verrast te worden door hun partner met een nieuw lingeriesetje.

Maar laat dit nu net een kopzorg voor vele mannen zijn; lingerie kopen voor hun vrouw vinden ze namelijk niet altijd even makkelijk.

Mannen zijn heel onzeker als het hierop aankomt. Ze willen wel een nieuw lingeriesetje kopen, maar weten gewoon niet goed waar te beginnen. Ook vrouwen beseffen dat ze hun man hiermee niet bepaald een plezier doen en zijn er niet altijd gerust in als ze hun partner laten begaan.

Laten we alvast een gouden tip aan de mannen meegeven: te pikante lingerie koop je beter niet. Mannen zullen vaak lingerie kopen met veel kant en in een zwarte of rode kleur. Dit valt echter bij de meeste vrouwen niet in de smaak. Je koopt het best iets dat ‘subtiel maar toch sexy’ is. Maar weten de mannen nu wel wat hiermee bedoeld wordt? Wie nog altijd niet zeker is, kan natuurlijk ook een cadeaubon kopen. Veel vrouwen zullen hier enorm blij mee zijn!Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *