Voorkom de 12 grootste relatiefouten
Je relatie verbeteren is altijd mogelijk, en met de volgende tips zal dat ook echt ervaren worden. De verandering zal groot zijn, dus twijfel niet om verder te lezen.

© Pixabay.com

Boos worden als hij naar een ander kijkt
Het is niet leuk wanneer uw man naar een ander kijkt, maar het hoort nou eenmaal bij de man. Dat u hierom boos wordt, betekent dat u onzeker bent en dat is zeker niet aantrekkelijk. Ga na wat nou het probleem is. Is het het vertrouwen dat mist in de relatie of moet er gewerkt worden aan uzelf om meer zelfvertrouwen te krijgen?

Geen ruimte geven
Wanneer hij geen zin heeft om te praten of gewoon een slecht humeur heeft, laat hem dan. Mannen houden er niet van om over problemen te praten, in tegenstelling tot veel vrouwen. Ze trekken zich liever terug en redden zich er wel weer mee.

Geen verzorging
Het is beschamend hoe te zien hoe veel vrouwen het goed vinden om te stoppen met scheren wanneer zij een relatie hebben. Het zou juist de bedoeling moeten zijn dat u moeite wilt doen voor uw partner om ervoor te zorgen dat er nog een vlam blijft tussen jullie.

Geen eigen leven hebben
Wees niet een van die vrouwen die haar vrienden vergeet en geen interesses meer heeft zodra ze een man heeft. Dat zal geen goed eind hebben.

Passief-agressief zijn
Wanneer u blijft zeggen dat er niets mis is, zal er ook niks veranderen. Een man zal dit sneller zeggen dan een vrouw. De emoties die u heeft zullen alleen maar sterker worden en op een gegeven moment wordt het een heel groot probleem.

Zeuren
Geen enkele man is perfect en geen enkele man kan u geven wat u allemaal wilt. Er zullen tijden zijn dat u niet gelukkig bent met iets dat hij gedaan heeft, maar zeur er niet teveel over. Het beste is om te zeggen wat u wilt in plaats van te zeuren wat u niet wilt.

Hem niet waarderen
Ook nu geldt: stop met kijken naar wat hij allemaal niet doet, maar waardeer wat hij wel allemaal doet. Hoe meer u laat zien dat u hem waardeert, hoe groter de kans dat hij zijn best blijft doen.

Zeurderig zijn
We hebben allemaal zo onze slechte dagen, en dat is logisch. Echter moet u altijd proberen positief te blijven. Niemand wil rondom iemand zijn die steeds negatief is. Word wakker met een glimlach en zie het goede in de relatie.

Uw onzekerheden
Onzeker zijn is niet zo gek, maar geef uw man hiervan niet de schuld. Het is niet zijn schuld dat u zichzelf te dik vindt, niet lekker in uw vel zit of er een puistje op het gezicht zit. Hij is niet voor niets bij u, en al uw onzekerheden erbij betrekken is niet bepaald prettig.

Hem proberen te veranderen
Wanneer een relatie gestart wordt, moet u de persoon accepteren zoals hij is. Probeer hem niet te veranderen. Er zijn altijd wel dingen die minder leuk zijn, maar vergeet niet waarom u zo gek op hem bent,

Van hem houden
Ieder mens heeft weer wat anders nodig om zich geliefd te voelen, en dus ook uw partner. Mannen hebben hun eigen manier om zich geliefd te voelen. Dit kan zijn met een cadeautje, lekker eten of een complimentje.

Te snel gaan
Te snel gaan is geen goed idee. Zorg ervoor dat u zichzelf niet verliest en doe het allemaal rustig aan.Lees nog meer over:, ,
6 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *