Vijf trends die je over kunt nemen van Britse en Franse dames
Tijdens Fashion Week zie je niet alleen de laatste modetrends door de shows op de catwalks te bekijken, maar kun je ook veel nieuwe inspiratie opdoen door eens te kijken wat mensen op straat dragen. Ben jij op zoek naar nieuwe styling ideeën? Lees dan in dit artikel welke vijf trends je zo over kunt nemen van de modieuze Britse en Franse dames die wij tijdens Fashion Week op straat hebben gespot.

© Flickr.com

Trend 1: draag twee jassen over elkaar voor een unieke look
Door twee jassen over elkaar te dragen, krijg je het lekker warm en zie je er meteen trendy uit. Je kunt deze trend uitvoeren door een lange blazer te dragen (met een lengte tot de knie of iets boven de knie) en hier een leren jasje overheen te doen. Knoop of rits de jassen niet dicht, maar laat beide jassen open voor een trendy look. Doe je de jassen wel dicht, dan gaan de stoffen slordig door elkaar zitten en dit verstoort het beeld.

Trend 2: goud en zilver combineren is helemaal oké
Sommige mensen zijn van mening dat goud en zilver niet bij elkaar passen. Deze mensen dragen vaak alleen gouden sieraden en accessoires of stylen hun outfit enkel met accessoires met zilveren details. Kijken we naar de ‘street trends’ van de Britse en Franse dames die naar Fashion Week kwamen, dan zien we dat het mixen van zogeheten ‘metallics’ helemaal niet verkeerd is. Het combineren van een gouden top met zilveren schoenen of een zilveren tas is zelfs erg trendy.

Trend 3: draag open zomerschoenen in de winter
Een aantal jaren geleden moesten we er nog niet aan denken, maar nu is het helemaal trendy om zomerschoenen in de winter te dragen. Je draagt jouw sandalen met hak niet zomaar onder een spijkerbroek, maar je doet hier trendy sokken in om het lekker warm te hebben en bovendien trendy over straat te gaan. Passen de sokken bij de rest van je outfit, dan verdien je helemaal modepunten volgens de Franse en Britse dames die tijdens Fashion Week op straat werden gespot.

Trend 4: draag een mooi pak voor dames
Veel mensen denken dat pakken alleen geschikt zijn voor mannen, maar er zijn ook geweldige pakken voor dames verkrijgbaar. Denk hierbij niet aan een vormeloos pak met een saai streepje, maar aan een getailleerd pak in de klassieke kleuren zwart, donkerblauw of grijs of juist in een opvallende kleur als rood. Combineer het pak met een mooie schoen en een leuke tas en je ziet er oogverblindend uit.

Trend 5: pailletten zijn niet alleen geschikt voor op de dansvloer
Kledingstukken met pailletten worden voornamelijk uit de kast getoverd voor een avondje uit, maar je kunt de kledingstukken ook gemakkelijk overdag dragen. Combineer het kledingstuk met pailletten met een eenvoudige broek, een zwarte blazer en onopvallende schoenen en je outfit is feestelijk, maar niet te feestelijk om overdag mee over straat te gaan.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *