Tips voor Valentijn
Ben je op zoek naar een romantische manier om Valentijn door te brengen of een geschenkje om je liefde te verwennen?

© Pexels.com

Hier is onze top 10 om Valentijn op een romantische en liefdevolle manier te beleven.

Dagje vrijaf
Zorg dat je de gehele dag tijd voor elkaar vrijmaakt. Neem dus vrijaf en doe tal van dingen samen, die je anders nooit zou doen.

Hertrouwen
Trouw een tweede keer . en boek de honeymoon suite in een leuk hotel waar je elkaar verwend.

Vier een week feest
Wie zegt er dat Valentijn maar 1 dag duurt? Breek met de regels en ga een week samen vieren. Plan iedere dag iets speciaal om te doen.

Wordt terug kind
Haal wat leuke postkaarten en schrijf elkaar terug enkele liefdesbrieven. Gebruik smstaal, chatcodes en andere tienerfun.

Op vakantie
Neem je geliefde mee op een unieke dagtrip. Zoek er een levengrote poster of foto van en schrijf hem vol met liefdevolle woordjes.

Bed en breakfast
Boek een kamer op het platteland en maak een romantische wandeling door de natuur. Haal herinneringen op van jullie eerste jaar samen.

Romantische film
Huur een paar romantische films. Bak een taart, maak popcorn klaar en zet een flesje klaar. Bekijk samen de hele avond films en af en toe een traantje laten is toegelaten.

Geschenken
Ja, het lijkt logisch om met Valentijn je geliefde een geschenk te geven maar wees origineel. Koop bijvoorbeeld een antieken stuk, die net zo oud is als haar of zijn leeftijd.

Opdat jullie liefde eeuwig zal zijn
De krant van de dag van jullie samenzijn. Tegenwoordig kan je van jaren terug de krant kopen. Koop de krant van de dag dat jullie samen zijn en haal herinneringen op.

Romantische muziek
In plaats van een heftig gebonk draai eens een dag zachte romantische muziek. Een dansje samen is uiteraard toegestaan.Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *