Romantische tips met avontuur
Niets is moeilijker om originele activiteiten te verzinnen voor een date of afspraakje. Om je op weg te helpen hebben we alvast een lijstje samengesteld met tientallen activiteiten met een tikkeltje avontuur in.

© Pixabay.com

Gaande van sport gerelateerde zaken tot wandelen, pretparken bezoeken of gaan bowlen. Let op, het is niet omdat het actief is dat het niet romantisch kan zijn. Sommigen activiteiten zorgen voor een paar uur plezier, anderen dan weer voor een hele avond. Combineer zelf en maak er een toffe dag van.

Zwemmen
Het speelt geen rol waar je het doet, in het zwembad, in een meer, in een provinciaal domein. Voorzie een kleine picknick en breng een namiddag door in het water.

Bezoek fonteinen
Ok, je hebt al een grote stad nodig, maar ongetwijfeld zijn er wel een aantal die je eens kan gaan opzoeken. Grijp een stadskaart vast en trek op een verkoelende tocht ?

Ga vissen
Waarom niet eens een dobbertje uitslaan? Vissen is best wel leuk. Voorzie wat eten en een glaasje wijn en ga enkele uurtjes vissen. Wedden dat die eerste vis aan de haak jullie onvergetelijke momenten geeft?

Speel videospelletjes
Breng eens een namiddag samen door met videospelletjes te spelen. Wil je wat afwisseling dan kan je tegenwoordig heel goedkoop games huren en zelfs consoles.

Gaan ijsschaatsen
IJsschaatsen is altijd leuk. Of het nu op een indoor ijspiste is, of bij vervrozen toestanden op een meer, grijp je liefje vast en ga enkele uren schaatsen.

Gaan roeien
Huur eens een roeiboot en ga op je gemak wat roeien en genieten van elkaar. In Belgie zijn er een aantal plaatsen waar je kunt roeien zoals in Domein Puyenbroeck, De Gavers,

Een nachtje dansen
Trek uw dansschoenen aan en trek naar een dancing. Weet je niet hoe te dansen? Volg dan samen lessen!

Paintbal spelen
Voor de actieve koppels, trek de gele gids open en kijk waar je kunt paintballen. Fun gegarandeerd!

Bowlingen
Ga een paar games bowlen en iets samen drinken. Wie scoort de meeste strikes?

Wellness sessie
Laat jullie beiden verwennen in een echt kuuroord. Geniet van massages, olie en sensuele bubbels.

Frisbee spelen
Het leuke aan frisbee is dat je het overal kan spelen, in uw tuin, in een park, op straat, ?

Kussengevecht
Organiseer jouw eigen pyjama feest met popcorn, een film en een goed ouderwets kussengevecht. Het zal alvast de warmte tussen jullie beiden doen stijgen!

Fietsen met een tandem
Fietsen is leuk, en zeker op een tandem. Zet je achteraan en geniet hoe de eerste zich in het zweet werkt voor je.

Auto?s wassen
Waarom niet samen jullie wagen wassen? Inzepen, afspoelen, drogen en oeps, de tuinslang schiet uit je hand.

Paardrijden
Ga een paar uur samen paardrijden. Kan je nog niet paardrijden? Volg een paar uur lessen in een manege en je kunt zo samen het bos in!

Minigolven
Minigolven is altijd leuk. Niet alleen op vakantie maar ook om eens een namiddag samen te doen.

Ga fitnessen
Ga samen aan jullie conditie werken. Niet alleen om je lichaam te versterken maar ook voor jullie relatie te verstevigen.

Zingen in de regen
Word weer kind. Loop in de regen zonder paraplu en hand in hand. Laat dat zingen eventueel weg maar een goed leuk gesprekje is een must.

Met de hond wandelen
Iemand een hond? Ga er mee wandelen. Dit kan je gelijk wanneer doen. De hond zal niet tegenwerken en jullie kunnen samen gesprekken voeren en elkaar beter leren kennen.

Verstop je en zoek
Denk eens aan je kinderjaren. Je verstoppen en dan moet iemand je zoeken. Iedere keer als je elkaar gevonden hebt moet je een sensuele kus geven ?

Ga tennissen
Grijp jullie tennisraket en ga eens een game spelen. Eindig je spel met een kus over het net.

Ga naar een pretpark
Geniet samen van de rollercoasters, de spookhuizen en de vele attracties en sluit af met plaats te nemen op zo’n romantische kermismolen. De hele dag plezier.

Muurklimmen
Tegenwoordig zijn er al heel wat indoor en outdoor mogelijkheden om te klimmen. Wie heeft de beste techniek in huis?

Trampoline
Springen en jumpen in elkaars armen op een reuze trampoline. Ben je al wat langer samen, kan je misschien wel samen je beste kunstjes tonen.

Luchtballon
Als er iets romantisch is, dan is het wel een tochtje met een heteluchtballon. Geniet samen van een zonsondergang!5 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *