Maak kennis met een van de meest bijzondere edities van Monopoly: Monopoly Mario Kart
Voor deze speciale editie van Monopoly zijn de makers van Monopoly en Mario Kart met elkaar om tafel gaan zitten. Je komt allerlei bekende elementen tegen die ook tijdens een spelletje Mario Kart onmisbaar zijn. Wat is jouw favoriete figuur van Mario Kart? Speel bijvoorbeeld als Toad, Princess Peach, Mario of Luigi en strijd samen met je medespelers voor die ene belangrijke Grand Prix-kaart! Haal jij binnenkort de Monopoly Mario Mart in huis?

Monopoly Mario Cart
@ Hasbro

Voor wie is het Monopoly Mario Kart spel geschikt?

Natuurlijk wil je weten met hoeveel spelers je het Monopoly Mario Kart spel kunt spelen, hoelang het spel duurt en voor welke leeftijd het spel geschikt is. Deze specificaties en meer vind je hieronder:

  • Aantal spelers: Je speelt het spel met 2 tot 5 spelers.
  • Leeftijd: Het spel is geschikt voor spelers met een leeftijd vanaf 8 jaar.
  • Merk: Hasbro Gaming.
  • Taal: Het spel speel je met Nederlandstalige opdrachten.
  • Speelduur: Je speelt Monopoly Mario Kart in ongeveer 45 minuten.

Terug in de tijd met Mario

Wist je dat de eerste versie van een spelletje met Mario in 1981 is uitgebracht? In de arcade versie van Donkey Kong heette Mario destijds nog Jumpman en in plaats van een loodgieter was hij een timmerman. Toen de Nintendo Entertainment System werd gelanceerd in de jaren ’80, kreeg Mario pas echt een grote hoofdrol in het spel. Ook zijn broertje Luigi kwam voor het eerst voor. 40 miljoen exemplaren werden verkocht, wat de Nintendo Entertainment System erg succesvol maakte. In de tweede editie van het spelletje kwamen moeilijkere elementen zoals giftige paddenstoelen voor.

Koop de bekendste Mario Kart eigendommen

Tijdens het spel kom je verschillende bekende Mario Kart eigendommen tegen. Je koopt bijvoorbeeld Rainbow Road en Bowser’s Castle. Mat let op! Zorg er wel voor dat je tijdens jouw spannende race bananenschil-tokens ontwijkt en maak het je tegenstanders moeilijk door schelpen te gooien. Verzamel je onderweg ook nog een aantal munten en win je hierdoor het spel?

Speciale krachten dankzij het Super Star-vakje

Om het spel nog spannender te maken, kun je speciale krachten activeren met behulp van het Super Star-vakje. En gooi je de dobbelsteen met een Power-Up? In dat geval speel je het spel met een spectaculaire boost! Degene die als eerste de finish bereikt wint de belangrijke Grand Prix-kaart. Degene die de meeste punten heeft gewonnen wint het spel.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *