Lange afstandsrelatie
Vandaag de dag is het al heel moeilijk voor velen om een relatie op te bouwen met een partner waarmee je dag in dag uit veel samen bent. Het is iedere dag opnieuw je best doen en samen werken aan een toekomst met elkaar.

meditatie

Wanneer 2 mensen kiezen, om welke reden dan ook, om een relatie op lange afstand uit te bouwen, is het nog meer dan anders dagdagelijks nodig om hieraan te werken. Hoe verder je van elkaar verwijderd bent hoe groter de kans is dat je interesse blijft hebben in elkaar en een kleine verleiding of een minder moment kunnen de relatie in gevaar brengen.

Enkele tip voor mensen met een lange afstandsrelatie

  • Je moet elkaar blindelings kunnen vertrouwen. Van zodra er jaloezie of twijfel is komt de relatie onder druk te staan.
  • Respect voor elkaar is heel belangrijk. Respect leidt immers tot liefde. Is er een gebrek aan respect tegenover elkaar dan zal ook de liefde smelten als sneeuw voor de zon.
  • Probeer op diverse manieren zoveel mogelijk met elkaar in contact te zijn. Via sms, mail, chat, foto’s, websites, … doch overdrijf niet. Er zijn redenen waarom jullie voor een lange afstandsrelatie kiezen en je wilt elkaar ook zeker niet verstikken.
  • Er moeten op zijn minst gemeenschappelijke hobby’s en interesten zijn. Van zodra jullie samen zijn moet er een klik zijn en de behoefte hebben om alles samen te doen. Omgekeerd moet je op momenten elkaar ook kunnen los laten.
  • Communiceren met elkaar is heel belangrijk. Bespreek zoveel mogelijk dingen en wees eerlijk in alles.


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *