Ik moet de vriend niet van mijn beste vriendin
Stel je voor: je komt echt niet overeen met de vriend van je allerbeste vriendin. Het kan altijd gebeuren. Dit zorgt natuurlijk voor vervelende situaties, maar wat kan je er aan doen?

© Pexels.com
  • Het betekent absoluut niet dat jullie vriendschap hierdoor in gevaar komt te staan. Praat er met je vriendin over, want zij zal natuurlijk zijn slechte kantjes over het hoofd zien. Het is belangrijk dat zij weet hoe je erover denkt, anders ga je je er na een tijdje alleen maar slechter bij voelen.
  • Vertel er haar meteen bij dat je haar absoluut niet wilt verliezen, maar dat je er niet zoveel nood aan hebt om in zijn gezelschap te zijn. Als zij jullie vriendschap niet op het spel wil zetten, zal zij je keuze aanvaarden.
  • Probeer in te zien dat je vriendin stapelverliefd is en probeer dit te accepteren. Het is immers niet aan jou om haar vriendjes te kiezen.
  • Spreek regelmatig af onder vier ogen en maak er een gezellig onderonsje van. Praat ook niet steeds over het feit dat je niet zo goed overweg kan met haar vriend. Als je dit een keer gezegd hebt, volstaat dat.


Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *