Hoe kun je ‘hard to get’ spelen tijdens daten?
Heb je ook het gevoel dat al het daten niets opschiet en dat je steeds weer afspreekt met mannen die je nooit een berichtje terug sturen, dan is het tijd om te veranderen. We weten allemaal wel dat mannen van een uitdaging houden. Kijk maar eens naar hun hobby’s, bijna alles gaat om scoren. Vrouwen hebben de neiging om de liefde als het lot te zien, echter zullen mannen niet zomaar hun spelletje opgeven, tenzij ze het gevoel hebben dat ze moeten.

© pxhere.com

Hard to get spelen
Wanneer je denkt aan ‘hard to get’, dan denk je misschien terug aan je middelbare school tijd. Alleen deze methode brengt toch echt wel wat voordelen met zich mee. Niet alleen geeft het je meer controle in je liefdesleven, maar je laat ook de wereld een gevoel van eigenwaarde zien, wat jou super aantrekkelijk maakt voor anderen.

Om te starten moet je terughoudend kunnen zijn en enige mate van zelfcontrole hebben (je zult zien dat als hij heel leuk is, het erg moeilijk zal zijn om ‘cool’ te doen). Maar het gaat je lukken. Dus in plaats van de hele avond te staren naar je telefoon, stop je daar mee en laat je zien wat voor sterke vrouw je bent. Hier onder lees je drie manieren hoe jij er voor kunt zorgen dat jij mega aantrekkelijk wordt voor die man.

Neem een beetje afstand
Op de één of andere manier hebben we onze hersenen ingeprent dat jongens gewoon te dom zijn om te realiseren dat we ze leuk vinden en het is aan ons om ze dat te laten weten. Ho, wacht eens even, dat gaan we dus niet meer doen. We hebben de ‘romantische’ luiheid van mannen tot een norm gemaakt en dat moet stoppen. Dus in plaats van dat je achter een man aan gaat, laat je hem naar jou toe komen. Laat hem werken voor jouw aandacht, want je verdient iemand die wat inspanning voor jou doet. En wanneer die inspanning niet gebeurt in het begin dan zal het ook nooit gebeuren. Wees nooit te geïnteresseerd in de man, breng niet te veel tijd door met praten met een jongen nadat je hem net ontmoet hebt en ga absoluut niet zoenen op de eerste date. Wanneer je denkt dat het hem afschrikt als hij voor jou moet gaan werken, laat hem dan gaan, hij is je tijd dan niet waard.

Wees een beetje sceptisch
Zorg ervoor dat je een beetje sceptisch bent om jezelf te beschermen tegen een gebroken hart. Neem niet alles wat hij zegt aan voor waarheid. Stel hem vragen en graaf een beetje om erachter te komen of hij echt de persoon is die hij zegt dat hij is. Houdt hem steeds op afstand zolang je nog niet heel close met hem bent. Vertel hem niet waar je woont en geef niet je telefoonnummer. Houdt controle over de toegang die de man tot jou heeft.

Zorg ervoor dat je het druk hebt
Als je elkaar wat beter leert kennen, val je misschien snel terug in de valkuil om hem 24 uur per dag te appen en constant met hem bezig te zijn. Stop hier nu direct mee! Jouw tijd is waardevol en je zou het niet moeten verspillen aan een man die je je over twintig jaar niet eens meer kunt herinneren. Laat hem maar bewijzen dat hij jouw tijd verdient door hem subtiel te laten weten dat je weinig tijd hebt. Dus als hij belt, laat hem dan over gaan op de voicemail en wacht een dag voordat je hem een berichtje terug stuurt. Als dat genoeg is om hem af te schrikken, dan ben je beter af zonder hem.

Vertrouw me, jij bent de moeite waard om je te leren kennen.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *