Hier is de nieuwe generatie bodymists van Body Fantasies
Wat is body mist?

Misschien ken je de nieuwe beautytrend al: bodymist. Indien die twee woorden weinig belletjes doen rinkelen: bodymists zijn eigenlijk minder sterke versies van parfum die een subtielere werking hebben en die je over het gehele lichaam kan sprayen. Bodymists komen in allerlei geuren en formaten waardoor je gemakkelijk even kan bijsprayen indien de nood zich voordoet. De mist dwarrelt gelijkmatig over je lichaam en heeft een langdurig effect dankzij de olie-extracten en de geconcentreerde parfumolie die je in elk flesje vindt. De naam voor het product lijkt dus niet zomaar verzonnen. Je wikkelt jezelf als het ware in een mist van lekkere geurtjes.

© Yapadoo

Een ander groot voordeel van dit product is de prijs. Bodymists zijn immers heel goedkoop in vergelijking met parfum. Op die manier kan je gemakkelijk verschillende geurtjes kopen en naargelang de situatie eentje op het lijf sprayen.

Body Fantasies

Een welbekend Amerikaans merk in de bodymist handel is Body Fantasies welke deel uitmaakt van het kwaliteitsvolle PDC Brands. Body Fantasies zag het daglicht in het jaar 1996 en sindsdien worden steeds nieuwe beautyproducten van het merk op de markt gebracht. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de trendy, gebruiksvriendelijke en vooral kwalitatieve kenmerken van de producten.

De nieuwe geurtjes

Body Fantasies brengt maar liefst vijf compleet nieuwe varianten van bodymists uit. Ze hebben allemaal uiteraard een eigen unieke geur en kleur, maar ook de namen zijn modern en jong.

De eerste mist heet Pink Vanilla Kiss Fantasy en zorgt voor een verfrissende, zachte maar zoete vanille geur. Met deze geur kan je eigenlijk niet verkeerd gaan dankzij de erg subtiele werking. De ingrediënten zijn de volgende: pompelmoes, rabarber, kokosmelk, cyclame bloesem, pioen bloesem, roze vanille, Tahitiaanse vanille, sandelhout en karamel.

Als tweede is er Pink Sweet Pea Fantasy. Indien je houdt van luchtige fruitgeuren, is deze mist zeker geschikt. Dankzij de mengeling aan fruitsoorten, wisselen harde geuren af met zachtere varianten wat zorgt voor een uitstekende mix. Als ingrediënten heb je hier: rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloesem, meloen, passievrucht, muskus.

De volgende in het rijtje krijgt de titel Japanese Cherry Blossom en zoals de naam al doet vermoeden, word je hier verwend door een zachte bloemgeur, afkomstig van de prachtige Japanse kerselaar. De ingrediënten in deze mist zijn: framboos, peer, pruimen, kersenbloesem, roos, jasmijn, romige vanille, sandelhout en muskus.

Twilight Mist klinkt niet alleen wat mysterieus, het zorgt ook voor een erg verrassende geur. Het is vrij moeilijk om een exacte geur op deze verfrissende mist te plakken. Daardoor blijft het mysterie compleet. In Twilight Mist vind je het volgende: mandarijn, kokosnoot, pruim, magnolia bloesem, tijgerorchidee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon.

Als laatste is er de eerder traditionele Vanilla welke naast een vanillegeur ook een toets van noten en fruit meegeeft. Dit is opnieuw een geur die veel mensen zal aanspreken dus het loont om altijd een flesje bij te hebben. Je weet immers nooit wanneer je even een spray nodig hebt.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *