Haal nog meer uit je shopsessie bij ZEB
Hou jij ook zo van online shoppen? Dan ben je natuurlijk altijd op zoek naar manieren om extra voordelig uit te zijn. Wist je dat je bij ZEB op allerlei verschillende manieren kunt besparen? Hier vind je een aantal handige tips zodat je het meeste uit je volgende shopsessie bij ZEB kunt halen.

© zeb.be

Dit is waarom je bij ZEB zou moeten winkelen
Wat is er nou leuker dan shoppen in de solden? Bij ZEB is het altijd feest, want hier kan je het hele jaar door bij de promo afdeling kijken. Deze afdeling is gevuld met de leukste items die allemaal voor een lekkere lage prijs de deur uit mogen. Je bespaart met gemak wel 50 procent op een aankoop. Je shopt het hele jaar door dus lekker voordelig!

Je hebt net je mandje gevuld met de leukste (en goedkoopste!) items en bent klaar om af te rekenen. Dan komen er ineens die vervelende verzendkosten bovenop, of toch niet? Bij ZEB hoef je namelijk helemaal geen verzendkosten te betalen. Je bent dus super voordelig uit wanneer je je items bij je thuis laat bezorgen en komt nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Wist je dat het mogelijk is om een heuse VIP te worden bij ZEB? Je kunt als vaste klant lid worden van de VIP club en zo genieten van nog meer extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan sparen voor extra korting bij iedere aankoop die je doet. Daarnaast krijg je ook de kans om een gratis paar jeans uit te zoeken in de webshop. VIPs krijgen hier namelijk een voucher voor, wanneer ze binnen twee jaar tijd vijf paar jeans kopen.

Het kan altijd zo zijn dat een item niet precies is zoals je gehoopt had. Niet getreurd, want bij ZEB is het mogelijk om je bestelling helemaal gratis te retourneren. Het is dan ook helemaal geen probleem om verschillende kleuren en maten uit te proberen.

Er zijn verschillende manieren om te besparen bij ZEB, maar hoe hou je het allemaal bij? De nieuwsbrief is de makkelijkste manier om alle laatste info te krijgen. Zo ontvang je regelmatig nieuwtjes over goede kortingsacties of aanbiedingen die je niet voorbij mag laten gaan.

Extra tips voor shoppen bij ZEB
Wist je dat ZEB niet alleen een online winkel is, maar dat er ook verschillende winkels te vinden zijn waar je alle items in het echt uit kunt proberen? Via de store locator kan je een winkel bij jou in de buurt vinden. Hier krijg je ook meteen professioneel advies over de beste styling van je kleding, zodat je er altijd helemaal netjes uitziet.

Om het winkelen in de webshop nog makkelijker te maken, kan je een eigen account aanmaken bij ZEB. Dit account zorgt ervoor dat jij altijd precies weet wat je in het verleden besteld hebt. Je gegevens worden ook opgeslagen, zodat je de volgende keer nog sneller een bestelling kan plaatsen tijdens het shoppen.Lees nog meer over:, , ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *