Eeuwige liefde
Je bent verliefd, je hebt vlinders in de buik, je partner is gewoon perfect. Alles wat hij doet is gewoon super en je ziet in hem je ideale prins.

Vaak is het zo in het begin van een liefde maar na verloop van tijd kan er wel eens slijtage zitten op je relatie. Houdt hij nog wel evenveel van mij als vroeger?

©publicdomainpictures.net

7 tips over blijvende liefde

Blijvend zijn liefde verklaren voor jou
In het begin zou je het 100 keer per dag zeggen maar is het ook nog zo na een paar jaar? Hoor je hem nog zeggen: ik hou van jou, ik zie je graag, ik smelt van je, je bent voor mij mijn nummer 1?

Hulpje in huis
Ben je in het stadium dat alle huishoudelijke taken op je schouders vallen of helpt hij je nog bij de afwas, het buitenzetten van het vuilnis, reinigen van het huis, ?

Hij is steeds goedgezind
Je zou uren bellen naar je vriendinnen. Vertellen over je nieuwe kleedje, je nieuwe gsm of uurwerk maar lacht hij ook nog steeds bij het in de bus vallen van de rekening? Ja, mooi, dan weet hij dat je contact met jouw vriendinnen belangrijk vindt en dat je een sociaal leven verder wilt opbouwen. Koester zijn gulheid

Oeps verjaardag vergeten
Er is niets zo belangrijk als je verjaardag. Hoe ouder je wordt hoe mooier je wordt en dat mag hij jaarlijks wel eens laten blijken. Zorgt hij nog steeds voor de nodige attenties?

Jaloezie
Af en toe kijk je als vrouw ook wel eens op van een mooie man die langs je heen wandelt. Hij doet alsof hij het niet gezien heeft maar toch voel je een stevige handdruk. Mooi, hij wil je stevig vasthouden en je absoluut met niemand delen.

Hij kent je door en door
Af en toe heb je een baaldag. Je zou de wereld verfoeien, je bent koppig, niets of niemand kan je gelukkig stemmen vandaag. De man die van je houdt vlucht op een dergelijk dag niet weg maar ondersteund je in je dag. Hij haalt je min- en pluspunten boven en voorkomt en ruzie.

De enige ware liefde
Hij is vaak omringd door andere vrouwen, hij weet zijn vrouwelijke collega?s te charmeren, hij is een crack in sociale omgang met het vrouwen. Niets aan de hand toch? Jij bent namelijk de enige die de ideale man dag na dag voor jezelf heeft.Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *