Curious van Britney Spears
Curious van Britney Spears is de eerste parfum die ze gelanceerd heeft. Britney Spears is altijd al een buitenbeentje geweest en ook met deze parfum doet ze het anders dan de meeste beroemdheden. In tegenstelling immers dan anderen, die vaak eerst met een eigen kledinglijn beginnen, deed zei het juist anders.

© Flickr.com

Het flesje
Het flesje kan je eigenlijk als een heel ingewikkeld ontwerp zien. Het gelijkt wat op een UFO met een wazig glas waardoor je de parfum vaag kan zien. Rond de zilveren bovenkant is een koordje gespannen dat met 2 roze hartjuwelen gebonden wordt. Het glas is blauw en ook de leeswijzer op het glas is origineel gevonden. Het flesje toont heel vrouwelijk.

Het doosje
Naast een origineel flesje is ook duidelijk nagedacht over het doosje. De doos is zwart met roze, met uitgesneden cirkels, waardoor de roze binnenkant mooi schijnt door de openingen. Tevens zijn er ook rechthoeken uitgesneden waardoor je de Britney Spears Curious tekst kan zien.

Het parfum
Het parfum zelf is lichtgeel/groen. De geur is zeer zoet en vrouwelijk en is met weinig andere parfums te vergelijken. Het is ideaal als parfum tijdens een dagtaak maar ook op een feestje zal de geur sterk genoeg overkomen bij anderen. Na een dikke halve dag is de geur wel grotendeels verdwenen. Wanneer je enkele keren sproeit met het parfum is de eerste geur die je tegenkomt een vanillegeur en musk.

Voor wie?
Deze parfum is niet direct bedoelt voor de piepjonge tienerfans wat je misschien wel zou verwachten, maar eerder voor een dertiger die zich vrouwelijk wilt voelen. Let op, het is wel een eau de parfum, niet een eau de toilette.

Bestaat in
Je kan dit verkrijgen in de gebruikelijke 30, 50 en 100ml flesjes. Door de grillige vorm van het flesje lijkt het wel allemaal wat minder maar dat is het zeker niet. Tevens is er ook een bodylotion.

Samenvatting
Velen zullen wat sceptisch zijn over dit parfum gewoon omdat het afkomstig is van Britney Spears. Toch is dit een heel goed parfum waar je moet voor openstaan en wat je best met enige trots kan dragen. Een aanrader dus, ook al is het afkomstig van Britney Spears.Lees nog meer over:, ,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *