6 tips om cellulitis te bestrijden
Cellulitis, een typisch vrouwenkwaaltje waar we helemaal niet willen mee pronken. Als het een geruststelling mag wezen: zelfs de beroemdste celebrities hebben er mee te maken! Hier volgen een aantal tips die je kunnen helpen om van je hardnekkige cellulitis af te geraken:

© Pixabay.com
  • Je hoort het misschien niet graag, maar voldoende sport is nodig! Joggen, fietsen, zwemmen… maakt allemaal niet zo veel uit; als je maar genoeg beweging hebt.
  • Gezond eten is een must. En met gezond bedoelen we vooral veel ijzer en graanproducten. Fruit en groenten mogen er ook bij en tenslotte moet je veel water drinken (liefst zo’n liter per dag). Bovendien wordt door al dat water ook de collageen in je huid verstevigd, zodat je een strakke huid ontwikkelt.
  • Er zijn verschillende producten op de markt die al heel wat kunnen helpen. Nivea, bijvoorbeeld, laat je in tien dagen al een resultaat zien. Kijk zeker dus eens naar de producten. Let wel: van de producten alleen zal je het niet hebben!
  • Strak ondergoed helpt je ook een handje.
  • Een scrub op basis van cafeïne is alvast een gouden tip. Dit zorgt ervoor dat het vet op je probleemzones verdreven wordt.
  • Geen tijd om te sporten? Geen zin om gezonder te eten? Dan kan je je cellulitis nog altijd wat camoufleren. Wie een bruine heeft, laat cellulitis minder opvallen. Een goede zelfbruiner kan hier dus soelaas brengen.


Lees nog meer over:,
2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *