3 manieren om hem schuldig te doen voelen als hij je gedumpt heeft
Dat hij je gedumpt heeft is één ding maar dat hij daar zo licht over gaat, daar kunnen we al helemaal niet tegen. Beseft hij dan echt helemaal niet wat hij je aandoet? Met deze tips kan je hem schuldig doen voelen over het feit dat hij jou heeft laten staan:

© Pexels.com

Huilen
Het klinkt misschien stom, maar mannen kunnen er niet goed tegen als ze vrouwen zien huilen. Hij zal je alsnog proberen te troosten en met een beetje geluk ziet hij in dat hij de grootste fout van zijn leven maakt door je te laten staan.

Speel het slachtoffer
Hoewel hij je de hele tijd zit te verwijten van wat je allemaal niet verkeerd hebt gedaan, moet je de slachtofferrol proberen uit te spelen. Veel zaken hebben allemaal niets te maken met het feit dat hij je dumpt, maar gooi het er allemaal maar eens uit: dat je job verloren bent, dat je altijd een ongelukkige jeugd hebt gehad… al wat in je hoofd opkomt om het hele geval nog extra te dramatiseren.

Praat over je gevoelens
Je kan het ook helemaal anders aanpakken en gewoon een goed gesprek proberen aan te gaan waarin je precies vertelt hoe jij je voelt. Wat je gevoelens voor hem zijn, wat jij van de relatie verwacht had… Misschien komen jullie hier veel sterker uit.Lees nog meer over:
Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *