15 Manieren waarop mannen zeggen dat ze van je houden
Mannen zijn maar mysterieuze wezens, tenminste voor ons vrouwen. Vrouwen laten over het algemeen veel meer hun gevoelens zien, terwijl mannen daar wat stugger in kunnen zijn. Toch zijn er manieren waarmee zij zeggen dat ze van je houden, zonder het letterlijk uit te spreken.

© Pexels.com

1: Een lange, passionele zoen

Wie houdt er nu niet van een passionele, intieme zoen? Als hij regelmatig initiatief neemt om eens goed met je te gaan zoenen en je voelt de passie, dan mag je er van uit gaan dat hij veel van je houdt.

2: Zijn vrienden mogen je graag

Als zijn vrienden je erg graag mogen, dan kan dat komen omdat ze zien dat je vriend erg gelukkig wordt van jou. Daar worden zij op hun beurt ook weer vrolijk van en dat wordt beloond.

3: Dichtbij je zijn

Iedereen heeft een personal space waar alleen de mensen van wie je houdt in mogen komen. Als je vriend van je houdt, wil hij ook graag dichtbij je zijn en tegen je aan kruipen.

4: Glimlachen na een zoen

Wanneer je vriend elke keer na het zoenen een liefdevolle en tevreden glimlach op zijn gezicht tovert, dan mag je er van uit gaan dat hij je ontzettend leuk vindt.

5: Hij luistert aandachtig

Als hij aandachtig naar je luistert en af en toe knikt om te laten weten dat hij je hoort, dan vindt hij het belangrijk om te weten wat je te zeggen hebt.

6: Rechte houding

Veel mensen zijn geneigd hun schouders wat te laten zakken, maar wanneer je indruk wilt maken op iemand, dan zit en sta je rechtop.

7: Zachtjes in je hand knijpen

Hij houdt echt van je als hij graag hand in hand loopt met je in het openbaar. Als hij af en toe voorzichtig in je hand knijpt, dan zegt hij zonder woorden dat hij van je houdt.

8: Bellen of appen zonder reden

Dit doet niet elke jongen, dus reken je vriend er niet op af als hij dit niet doet. Wanneer je vriend je overdag tijdens het werk belt of een berichtje stuurt, dan weet je dat hij aan je denkt als je er niet bent.

9: Dagelijkse dingen samen doen

Als een jongen graag samen met jou boodschappen gaat doen om samen eten te maken, dan begint hij al aardig huiselijk met je te worden. De kans is groot dat hij een toekomst met jou ziet.

10: Oogcontact

Als hij in een drukke ruimte oogcontact met jou maakt terwijl jullie niet bij elkaar staan, dan denkt hij aan je en kijkt hoe het met je gaat. Een teken dat hij om je geeft.

11: Door zijn haar gaan

Gaat hij met zijn hand door zijn haar? Dan kan het zijn dat hij je iets intiems wil vertellen, maar niet goed weet hoe.

12: Gedrag spiegelen

Het spiegelen van gedrag is een teken dat je de ander graag mag of aantrekkelijk vindt.

13: Goed cadeau

Wanneer hij precies het goede cadeau voor jou weet te vinden, dan kent hij jou goed en heeft hij goed naar je geluisterd. Dit is kennelijk belangrijk voor hem.

14: Hij lacht om je

Als hij kan lachen om jouw grapjes of wanneer je aan het stuntelen bent, dan vindt hij je erg leuk en accepteert je zoals je bent.

15: Aanrakingen

Als hij je regelmatig even aanraakt, zoals zijn hand op je rug leggen om je dichtbij te houden, dan geniet hij van lichamelijk contact, ook als het niet van seksuele aard is.Lees nog meer over:,

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *